Ρόμα vs Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς σημειώσατε... 2 (video)

Τον ξέρετε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς; Όχι τον μέσο της Λάτσιο για τον οποίο ενδιαφέρεται η μισή Ευρώπη, αλλά τον αδερφό του που παίζει στην Τορίνο. Αν δεν τον ξέρετε αξίζει να τον μάθετε βλέποντας τα highlights της αναμέτρησης με την Ρόμα για το Κόπα Ιτάλια γιατί πραγματικά ο δίμετρος τερματοφύλακας της Τορίνο έστειλε μόνος του την Γκρανάτα στους οκτώ της διοργάνωσης.

Η Ρόμα τέλειωσε το ματς με είκοσι-τρεις τελικές προσπάθειες. Δέκα εντός εστίας. Οκτώ μεγάλες ευκαιρίες. Δύο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι κι όμως... αποκλείστηκε.

Ο κόουτς Ντι Φραντσέσκο
άλλαξε δέκα πρόσωπα στο βασικό σχήμα της Ρόμα καθώς ακολουθεί ντέρμπι με την Γιουβέντους για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του παρά τις αλλαγές ήταν εξαιρετική. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Από το 25ο ως το 35ο λεπτό έκανε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το φοβερό σουτ στο δοκάρι από τον Ελ Σαραουί.

Σε μια αντεπίθεση η Τορίνο κέρδισε κόρνερ και από την στατική φάση προηγήθηκε με τον Ντε Σιλβέστρι.

Ίδιο σενάριο στο δεύτερο ημίχρονο. Από το 60ο ως το 70ο λεπτό η Ρόμα βγάζει τέσσερις φάσεις για γκολ με αποκορύφωμα το δοκάρι στην κεφαλιά του Σικ.

Σε μια αντεπίθεση η Τορίνο σκόραρε με κεφαλιά του Εντέρα.

Ακολούθησε χαμένο πέναλτι του Τζέκο και ένα τσουβάλι χαμένες ευκαιρίες με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να μοιάζει ανίκητος. Λύγισε τελικά στο 85ο λεπτό από το γκολ του Σικ ο οποίος έγραψε το τελικό 1-2 με την Ρόμα να χάνει τρεις ακόμη ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση.

Η Τορίνο πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά μετά από ένα τρομερό ματς οπου ο τερματοφύλακάς της Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς συστήθηκε στο κοινό με μια εξωπραγματική εμφάνιση! Η Ρόμα... άρχισε ήδη να ασχολείται με το ντέρμπι απέναντι στην Γιουβέντους που ακολουθεί για το πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα