Ερυθρός Αστέρας: Βρήκε αντικαταστάτη του Νέντοβιτς (vid)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Νεμάνια Νέντοβιτς να αποχωρεί τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Αρμάνι Μιλάνο (76-62) για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας για την κατάσταση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, έκανε γνωστό πως ο χρόνος απουσίας του από τα παρκέ θα είναι περίπου ένας μήνας λόγω μερικής ρήξης στους κοιλιακούς. 

Άμεσα ο

σέρβικος σύλλογος και ο Έλληνας προπονητής κλήθηκαν να βρουν λύση, ώστε να καλύψουν το μεγάλο κενό που αφήνει τόσο ο Νέντοβιτς όσο και ο Τόπιτς, ο οποίος επίσης δεν μπορεί να βοηθήσει λόγω προβλήματος τραυματισμού. 

Η απόφαση φαίνεται πως πάρθηκε και έτσι ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του βετεράνου γκαρντ/φόργουορντ, Κόρι Χίγκινς, ως ελεύθερου. 

Ο 34χρονος βρίσκεται χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι και τη φυγή του από την Μπαρτσελόνα, οπότε μπορεί κανονικά να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα της Euroleague μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου όπου λήγει η προθεσμία των μεταγραφών. 

Σε οχτώ χρόνια παρουσίας στην κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα ο Αμερικανός έχει φορέσει τη φανέλα των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα, ενώ την περσινή σεζόν μέτρησε 8.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 19’49” συμμετοχής σε 32 παιχνίδια. 

BREAKING NEWS: Cory Higgins will sign a deal with Crvena Zvezda until the end of the season.
Crvena Zvezda reacted urgently after Nedovic’s injury and quickly reached an agreement.
(First call: @DojeVS)#Euroleague #Eurolega #kkcz #CrvenaZvezda #CoryHiggins #Zvezda pic.twitter.com/zv9HW2BBos

— Andrea Calzoni (@andreacalzoni11) January 12, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα