Ερυθρός Αστέρας: Παίκτης της στιγμής ο Νέντοβιτς

Ο Σέρβος γκαρντ αναφέρθηκε και στον ελεύθερο ρόλο, που του έχει δώσει ο Γιάννης Σφαιρόπυλος και φάνηκε ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του στα τελευταία ματς.

Αρχικά, ο 32χρονος παίκτης δήλωσε: «Παίξαμε πιο επιθετικά στην άμυνα. Ο Λάζιτς και ο Λαζάρεβιτς μας βοήθησαν πολύ. Μόνο τώρα μπορείτε να δείτε πόσο σημαντικός είναι ο Μπράνκο Λάζιτς για το σύστημά μας. Αυτή είναι μια ανταμοιβή για όλη την προσπάθεια που καταβάλουμε».

Και συμπλήρωσε: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, δεν ξέρω… Ήμουν φρεναρισμένος, αλλά όταν έβαλα το πρώτο τρίποντο, όλα έγιναν πιο

εύκολα. Είμαι ακριβώς τέτοιος παίκτης, παίκτης της στιγμής. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος μου δίνει πλήρη ελευθερία και προσπαθώ να του το ανταποδώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Τέλος, ο Νέντοβιτς έστειλε και το μήνυμά του, εν όψει της συνέχεια: «Δεν εγκαταλείπουμε αυτή τη σεζόν. Ακόμα παλεύουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί. Μακάρι αυτή η νίκη επί της Εφές να είναι σημείο καμπής. Ξέρω μια ομάδα για την οποία το παιχνίδι με την Εφές αποτέλεσε πέρσι το σημείο καμπής».

Keywords
Τυχαία Θέματα