Έρικ τεν Χαγκ: «Υπάρχει πρόοδος στην αναζήτηση επιθετικού» (video)

Σύμφωνα με τον προπονητή Έρικ τεν Χαγκ, η ομάδα έχει σημειώσει πρόοδο στην αναζήτηση φορ, με ικανότητα να σκοράρει, Μέχρι τώρα οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο προσέγγισης του Κιλιάν Εμπαπέ και του Χάρι Κέιν και έχουν καταλήξει στον Ράσμους Χόιλουντ, ως την ιδανική περίπτωση για την κάλυψη της θέσης του κεντρικού επιθετικού. Ο 20χρονος Δανός, παραμένει ο πιο προφανής στόχος τους, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι απρόθυμη να καλύψει την αποτίμηση των 70 εκατομμυρίων ευρώ της Αταλάντα

για τον διεθνή επιθετικό.

«Κάνουμε πρόοδο, αλλά ξέρουμε πώς λειτουργεί το πράγμα», δήλωσε ο Έρικ τεν Χαγκ στο Σαν Ντιέγκο στην αρχή μιας εβδομάδας κατά την οποία η Γιουνάιτεντ θα παίξει με τη Ρέξαμ της League Two την Τετάρτη και τη Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη. «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τελειώσουμε αυτό το θέμα και για μένα, όσο νωρίτερα γίνει τόσο το καλύτερο γιατί πρέπει να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα, με τον τρόπο παιχνιδιού».

All systems go in San Diego! #MUFC || #MUTOUR23

Manchester United (@ManUtd) July 25, 2023

Η Γιουνάιτεντ σημείωσε μόλις 58 γκολ στην Premier League την περασμένη σεζόν – o χειρότερος απολογισμός μεταξύ των έξι κορυφαίων ομάδων – και ο Τεν Χαγκ είπε ότι η ομάδα του είχε «υποεπιδόσεις» στην περιοχή.
Η Αταλάντα φέρεται να έχει καταλήξει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την ισπανική Αλμερία για τον επιθετικό από το Μάλι, τον Ελ Μπιλάλ Τουρέ, ο οποίος είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Έβερτον. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θεωρητικά ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Χοϊλουντ.

Ο Χόιλουντ εντάχθηκε στην Αταλάντα τον Αύγουστο του 2022 και σημείωσε 10 γκολ σε 34 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν. Έκανε το διεθνές ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2022 και έχει έξι γκολ σε έξι παιχνίδια στα προκριματικά για το Euro 2024.
Ο Άγγλος επιθετικός Τζέιντον Σάντσο λειτουργούσε ως «ψευτοεννιά»» στην προετοιμασία μέχρι στιγμής και σκόραρε στη νίκη 2-0 της Γιουνάιτεντ επί της Άρσεναλ το Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα