Ολυμπιακός: «Πέταξε» για Σκωτία η αποστολή (pics)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Σκωτία εν όψει του αγώνα με τη Ρέιντζερς (26/07, 21:45). Με νέα πρόσωπα οι επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος επέλεξε τους Φρέιρε, Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν αρχικά με την σκωτσέζικη ομάδα, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τη Νόριτς (29/07, 17:00). Το επίπεδο των φιλικών αγώνων ανεβαίνει σταδιακά, ύστερα από τις αναμετρήσεις με Σλοβάτσκο,

Νόρτζελαντ και Σαμπάχ.

Μάλιστα τα ματς με Ρέιντζερς και Νόριτς θα αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με Σερβέτ ή Γκενκ. Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Πιθανότατα η ελβετική ομάδα θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού.

Τέλος ίσως ακολουθήσει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με ομάδα της Stoiximan Super League μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση:

Ο Πεπ Μπιέλ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Σκωτία. ΠΗΓΗ: In Time Sports Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ. ΠΗΓΗ: In Time Sports Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Νικολάς Φρέιρε στην αποστολή για Σκωτία. ΠΗΓΗ: In Time Sports Ο στυλάτος Όλεγκ Ρεάμπτσιουκ. ΠΗΓΗ: In Time Sports Ο Κωσταντίνος Τζολάκης μαζί με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. ΠΗΓΗ: In Time Sports
Keywords
Τυχαία Θέματα