Επιβάλλεται να σηκωθεί...

Μονάχα οι φανέλες θύμιζαν ότι ...υπήρχε Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Μια εμφάνιση βγαλμένη από τους χειρότερους εφιάλτες των Πράσινων. Ντροπιαστική εικόνα στο γήπεδο από παίκτες που έμοιαζαν σαν να έπαιζαν για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο και μια ήττα βαριά και ασήκωτη.

Τα λάθη που έγιναν στην άμυνα δεν τα βλέπεις ούτε από ομάδα ...παιδικής χαράς, ενώ οι Πράσινοι ήταν ανύπαρκτοι και στο επιθετικό κομμάτι. Εκεί
βέβαια υπάρχει το ελαφρυντικό των απουσιών, αλλά δεν ξεχνιούνται και "πληρώνονται" οι κακές επιλογές που έγιναν πριν από λίγους μήνες.

Καμία διάθεση μαχητικότητας από τους Πράσινους στην Τούμπα, εμφανής έλλειψη πάθους και ενέργειας. Σαν να έβγαλε κάποιος τις ...μπαταρίες. Τόσο άδειοι έμοιαζαν κάποιοι παίκτες.

Μονάχα ο Βιγιαφάνιες απέμεινε να παλεύει, αλλά η προσπάθεια του Αργεντινού δεν ήταν αρκετή, γιατί οι συμπαίκτες του έκαναν πάρτι λαθών στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο Ουζουνίδης δεν κατάφερε να παρατάξει ένα αξιόμαχο σύνολο στο γήπεδο.

Το ...πείραμα Γιόχανσον απέτυχε ολοκληρωτικά, ενώ ο Παναθηναϊκός τούτη τη φορά "προδόθηκε" από το δυνατό του σημείο. Την άμυνα. Εκεί έγιναν τα σημαντικά λάθη και τελικά η ...ζημιά.

Όλα έχουν μια λογική εξήγηση και το αγωνιστικό limit down του Τριφυλλιού δεν ήρθε ξαφνικά. Τα προειδοποιητικά σημάδια είχαν φανεί εδώ και αρκετό καιρό - για την ακρίβεια από την αρχή της σεζόν - και από τη στιγμή που δεν βρέθηκε λύση στον αγωνιστικό "γρίφο", δεν άργησε να γίνει το ...κακό. Πρώτα ήρθε η εντός έδρας ήττα - σοκ από τον Πανιώνιο και μετά η "λευκή πετσέτα" στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός αγνοεί τη νίκη από την ένατη αγωνιστική και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάθε αγωνιστική που περνάει η κατάσταση επιδεινώνεται και πλέον οι Πράσινοι έχουν κατρακυλίσει στην 11η θέση του πρωταθλήματος και απέχουν μόλις τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Κάπου εδώ χτυπάει δυνατά ένα προειδοποιητικό καμπανάκι και οι Πράσινοι καλά θα κάνουν να αφήσουν τις δηλώσεις ...σιγουριάς και να προσέξουν, προκειμένου να μην μπλέξουν σε ...περιπέτειες και εφιαλτικά σενάρια.

Εκεί έφτασε ο Παναθηναϊκός ή μάλλον εκεί οδήγησαν τον Παναθηναϊκό. Ένας σύλλογος με τόσο μεγάλη ιστορία γνωρίζει τον χλευασμό από τους αντίπαλους οπαδούς, γίνεται "του κλώτσου και του μπάτσου" που είπε και ο Κολοβέτσιος, προκαλεί ...οίκτο με την εικόνα που παρουσιάζει εντός γηπέδου και κινδυνεύει ακόμα και με αγωνιστικό υποβιβασμό!

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε άλλο ένα δυνατό χτύπημα. Έπεσε και πληγώθηκε, όμως επιβάλλεται να σηκωθεί στα πόδια του και να αντιδράσει. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος που μπορεί να ακολουθήσει μια μεγάλη ομάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα