Επιστροφή στη Σεβίλη για τον Βιδάλ

Στην προσπάθεια της η Μπαρτσελόνα να εξορθολογήσει το ρόστερ της, είναι έτοιμη να προχωρήσει στην πώληση του Αλέις Βιδάλ στη Σεβίλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας ήθελε αρχικά να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό, αλλά η Μπαρτσελόνα αρνήθηκε κατηγορηματικά, καθώς δεν ήθελε να δώσει την εντύπωση ότι διώχνει τόσο εύκολα έναν παίκτη για τον οποίο είχε πληρώσει 22 εκατομμύρια ευρώ πριν από 2,5 χρόνια.

Η Σεβίλη θα πληρώσει περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλαουγκράνα» και ο 28χρονος μπακ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, επιστρέφοντας στο "Σάντσεθ
Πιθχουάν", μετά τον Ιούνιο του 2015 όταν είχε φύγει με μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα την μοναδική χρονιά που έπαιξε στην Σεβίλη, κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ, με τον ίδιο να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις όντας μέλος της καλύτερης ομάδας της διοργάνωσης εκείνη τη σεζόν (2014-15).

Η σφοδρή επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στη Σεβίλη και η καλή σχέση μεταξύ των δύο ομάδων έκανε εύκολες τις διαπραγματεύσεις, με την τελική συμφωνία και την υπογραφή των συμβολαίων λογικά, να γίνεται σήμερα.

Ο Βιδάλ θα αποτελέσει την 2η μεταγραφή των Ανδαλουσιάνων, μετά τον Γκιγιέρμε Αράνα, τον 20χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά παρέμεινε στο ρόστερ της Κορίνθιανς ως δανεικός.
Keywords
Τυχαία Θέματα