Ντάνιελς: «Να κάνουμε την δουλειά μας»

Το Ρέθυμνο Cretan Kings αγωνίζεται αύριο Σάββατο (16:30) στη ΝέαΣμύρνη, απέναντι στον Πανιώνιο Βίκος Cola, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής τηςStoiximan.gr Basket League.

Ο Τράβις Ντάνιελς μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας γιατην αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας τα «κλειδιά» που θα ξεκλειδώσουν την 7η νίκητης ομάδας.

Για το παιχνίδι: «Τοπαιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, γιατί πρέπει να δώσουμε

συνέχεια στη νικηφόραπορεία μας. Να κάνουμε τη δουλειά μας και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας.Ο Πανιώνιος γνωρίζουμε πως έχει μία «καυτή» έδρα αλλά εμείς θα πρέπει ναμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητήμας. Μπορεί να ακούγονται τετριμμένα αλλά αυτά είναι πραγματικά τα “κλειδιά”για να πάρουμε ακόμη μία νίκη».

Για την ολοκλήρωσητου α’ γύρου προσέθεσε: «Ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα έβγαινε ηδουλειά μας. Το κλίμα πλέον είναι εξαιρετικό καθώς όλοι γνωρίζουμε πως όταν ηομάδα κερδίζει άπαντες είναι ευχαριστημένοι. Για αυτό άλλωστε έχουμε έρθει εδώ.Για να παίρνουμε νίκες και για να διατηρήσουμε το Ρέθυμνο Cretan Kings ψηλά.Από κει και πέρα είναι στο χέρι μας για το αν θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτικαλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα