Επιστροφή με τα γνωστά προβλήματα

Στη βάση τους γύρισαν από σήμερα (27/12) οι παίκτες της Ξάνθης, με τους Μπρίτο και Καμαρά να απουσιάζουν από την προπόνηση.

Φόρτισαν μπαταρίες κι επέστρεψαν. Οι παίκτες της Ξάνθης είναι από σήμερα (27/12) πίσω στα Πηγάδια και στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Μετά τη μίνι άδεια που πήραν από τον προπονητή τους, Μίλαν Ράσταβατς, ξεκίνησαν και πάλι δουλειά.

Στο απουσιολόγιο του Σέρβου τεχνικού της θρακιώτικης ομάδας ήταν και πάλι γραμμένα τη σημερινή μέρα δύο ονόματα που... πληγώνουν εδώ και καιρό. Αυτά των τραυματιών Μπρίτο και Καμαρά. Και οι δύο συνεχίζουν την αποθεραπεία.
Και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν προσφέρει πολλά περισσότερα ως τώρα στη σεζόν, αν δεν είχαν τραυματιστεί σχετικά νωρίς και δεν έμεναν τόσο μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Εν όψει του ερχόμενου αγώνα με τη Λαμία (7/1), στην πρεμιέρα του β’ γύρου, ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει και τον Δήμο Μπαξεβανίδη. Ο τελευταίος έχει συμπληρώσει επτά (7) κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Άρα, ο προπονητής της Ξάνθης αναζητεί και πάλι λύση για το δεξία άκρο της άμυνας, για τη σημαντική από κάθε άποψη αυτή αναμέτρηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα