Βιντορέτα: «Μόνο έτσι θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Τσους Βιντορέτα τόνισε πως η Βαλένθια θα κερδίσει τον Παναθηναϊκό μόνο εάν δώσουν οι παίκτες του το 100% των δυνατοτήτων τους.

Αναλυτικά:

«Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και γιατί όχι να πάρουμε τη νίκη. Είναι ξεκάθαρο πως ως ομάδα δεν έχουμε κρίση εξαιτίας των αποτελεσμάτων, αλλά εξαιτίας των τραυματισμών εδώ και τρεις μήνες, οι οποίοι επηρεάζουν πρώτον τους φιλάθλους μας επειδή αυτοί θέλουν συνεχώς νίκες, έπειτα τους παίκτες επειδή χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και φυσικά τον
προπονητή, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και βλέπει δύο βασικούς παίκτες του, τον Ντιό και τον Βίβες να τίθενται νοκ άουτ.

Είναι μία πραγματικότητα που προκαλεί τις ήττες, μια και από τις 2 Νοεμβρίου έχουμε 8 παίκτες που έχουν τραυματιστεί ή δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ξέρουμε ότι βιώνουμε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου και πρέπει όλοι μαζί να επιδιώξουμε μία νίκη στην Ευρωλίγκα, επειδή μόνο έτσι θα αποκτήσουμε ψυχολογία.

Μπορούμε να κερδίσουμε εφόσον όλοι μας δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Με την βοήθεια του κόσμου μας και λιγότερα λάθη από μένα. Σίγουρα έχω κάνει περισσότερα λάθη από όσα θα ήθελα και είναι σίγουρο πως σε κάποια ματς δεν βοήθησα όσο θα έπρεπε τους παίκτες μου. Πραγματικά πιστεύω πως μόνο αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε μία λύση που θα μας επιτρέψει να πετύχουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα και να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Θυμηθείτε πως την τελευταία φορά που παίξαμε στην Ευρωλίγκα δεν προκριθήκαμε στο TOP-16 και γνωρίζουμε πως η νέα σεζόν εξαρτάται αρκετά από την αποθεραπεία των τραυματιών και την καλή πορεία στο κύπελλο και το πρωτάθλημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα