Επίσημα στην Μόντσα ο Κυριακόπουλος (pic)

Η Μόντσα ανακοίνωσε τον Γιώργο Κυριακόπουλο, ο οποίος θα παραχωρήθηκε από τη Σασουόλο με τη μορφή δανεισμού. Ο προπονητής, Αλέσιο Ντιονίσι, δεν υπολογίζει τον 27χρονο αριστερό φουλ-μπακ.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποχώρησε από τη Σασουόλο για την Μόντσα, ενώ στο συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή υπάρχει και υποχρεωτική οψιόν.

«Νέος παίκτης της Μόντσα είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο Έλληνας μπακ έρχεται από τη Σασουόλο, σε προσωρινή βάση έως τις 30 Ιουνίου

2024, με υποχρέωση αγοράς εφόσον ικανοποιηθούν ορισμένες προϋποθέσεις.

Γεννημένος στην Πάτρα στις 5 Φεβρουαρίου 1996, ανδρώθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο και έγραψε συνολικά 74 συμμετοχές και 6 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στη Σασουόλο, όπου έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A στις 3 Νοεμβρίου 2019, κόντρα στη Λέτσε. Μετά από τρεισήμισι σεζόν με τα νεροβέρντε, με 94 συμμετοχές και 2 γκολ, τον Ιανουάριο του 2023 δόθηκε δανεικός στην Μπολόνια, όπου έπαιξε 12 παιχνίδια, φτάνοντας τις 102 συνολικά συμμετοχές στη Serie A.

Ο Κυριακόπουλος είναι η πέμπτη καλοκαιρινή απόκτηση της AC Monza: ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ, ικανός να παίξει τόσο ως μπακ όσο και ως μέσος, έχει 7 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας.

Καλώς ήρθες Γιώργο», έγραψε στην ανακοίνωση το ιταλικό κλαμπ.

BENVENUTO GEORGIOS #ACMonza #Monza #Kyriakopoulos #WelcomeKyriakopoulos pic.twitter.com/feba9gC4CX

— AC Monza (@ACMonza) July 28, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα