Έπαιξε σαν πρωταθλήτρια... (video)

Χρόνινγκεν και Φέγενορντ μπήκαν στη σέντρα της 13ης αγωνιστικής ερχόμενες από διαφορετικά αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι, στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας, αναζητούσαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη μετά το 4-2 επί της Φιτέσε, την ώρα που η πρωταθλήτρια Φέγενορντ ήθελε νίκη μετά από πέντε ματς και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Φένλο της προηγούμενης αγωνιστικής.

Η απειλή της Χρόνινγκεν στο έκτο λεπτό με την κεφαλιά του Ντόαν δεν ήταν οιωνός για ό,τι θα ακολουθούσε. Η Φέγενορντ παρέλαβε την πρωτοβουλία, κυκλοφόρησε σαφώς καλύτερα τη μπάλα και θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη αφού
έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Τάπια, Λάρσον, Φιλένα.

Χρειάστηκε όμως μόλις 4 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Τόνι Φιλένα μετά την έξοχη ενέργεια του Στίβεν Μπεργκχάους. Ο Μπεργκχάους ήταν πρωταγωνιστής και στο δεύτερο γκολ της Φέγενορντ, ωστόσο στην αρχή της φάσης και πριν τροφοδοτήσει το σκόρερ Γιόργκενσεν με μαγικό τακουνάκι, ήταν οφσάιντ και δεν υποδείχθηκε.

Η Χρόνινγκεν δεν κατάφερε να αποδειχθεί πιεστική αναζητώντας το γκολ που θα την έβαζε εκ νέου στη διεκδίκηση του ματς και η σημαντικότερη απειλή της εκδηλώθηκε στις καθυστερήσεις με το δοκάρι στο σουτ του Τε Βιέρικ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Φένλο – Βίλεμ: 3-3
Χρόνινχεν – Φέγενοορντ: 0-2
Χέρακλες – Μπρέντα: 2-1
Keywords
Τυχαία Θέματα