Εντατικά σε Ντουρίτσκοβιτς

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός παίρνει ήδη τις πρώτες οδηγείς από τον Μίλαν Ράσταβατς στις προπονήσεις της Ξάνθης.

Ο Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επισήμως ακόμη από την Ξάνθη, όμως, τις πρώτες οδηγίες του Μίλαν Ράσταβατς στις προπονήσεις της θρακιώτικης ομάδας έχει αρχίσει –ουσιαστικά από σήμερα (28/12)- να τις λαμβάνει. Συμμετέχει κανονικά στη διαδικασία και κάνει... εντατικά εκμάθησης των συστημάτων.

Από τον 26χρονος Σέρβο μεσοεπιθετικό δεν λείπει ο αγωνιστικός
ρυθμός. Μέχρι πρότινος συμμετείχε στις υποχρεώσεις της προηγούμενης ομάδας του, της Παρτιζάν, με την οποία την τρέχουσα σεζόν έχει καταγράψει 16 συμμετοχές σε Σερβία και Ευρώπη. Αυτό που πρέπει να μάθει είναι ο τρόπος που αναπτύσσεται η Ξάνθη, όπως και να συνεργάζεται με τους νέους συμπαίκτες του.

Ο Ράσταβατς φιλοδοξεί ότι στο δεκαήμερο που μεσολαβεί ως την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, θα έχει προλάβει να ενταχθεί πλήρως ο Ντουρίτσκοβιτς, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο ΑΟΞ ξεκινά με δύσκολα παιχνίδια, με Λαμία για το πρωτάθλημα εκτός και την ΑΕΛ για το Κύπελλο εντός, και θα χρειαστούν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες.

Σε ό,τι αφορά στη μεταγραφή του Ντουρίτσκοβιτς στην Ξάνθη, αναμένεται να ανακοινωθεί με το νέο έτος, όταν ανοίγει και επισήμως η μεταγραφική περίοδος. Η συμφωνία είναι για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για ένα έτος.

Να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται να αναζητήσει κι άλλον παίκτη η Ξάνθη στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Σέρβος είναι επιτελικός μέσος και ίσως χρειαστεί οι Θρακιώτες να ψάξουν και για πλάγιο μεσοεπιθετικό. Θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα επιστρέψει ο τραυματίας Μπρίτο.

Ο τελευταίος υπολογίζεται ότι θα μπει σε ρυθμό στα τέλη Ιανουαρίου, αν, όμως, καθυστερήσει περισσότερο, τότε ίσως ενεργοποιηθεί το plan b από τους διοικούντες την ομάδα. Και, φυσικά, κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να φύγει παίκτης με μεταγραφή αυτή την περίοδο από τον ΑΟΞ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κενό στη θέση του. Ίδωμεν
Keywords
Τυχαία Θέματα