(Επαν)Εκκίνηση …

Η βροχή καλοσώρισε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές στη Νέα Μεσημβρία. στην επιστροφή στην καθημερινότητα έπειτα από σημαντικό χρόνο ξεκούρασης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα ομαλής … προσγείωσης στα προπονητικά δεδομένα εν όψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων με χρονικό ορίζοντα τις δέκα μέρες και τον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ζέσταμα, τρέξιμο, εμπόδια, ασκήσεις συναρμογής με μπάλα, τακτική και … «διπλό» σε μισό γήπεδο περιελάμβανε το … χορταστικό μενού, από
το οποίο απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Βαρέλα – Πούγγουρας ελέω προβλημάτων με τις πτήσεις επιστροφής τους από το εξωτερικό αλλά κι ο Μάτος λόγω ειδικής άδειας για σήμερα και αύριο.

Σε ατομικό πρόγραμμα έντονων ρυθμών μπήκε ο Ελ Καντουρί, αλλάζοντας επίπεδο αποθεραπείας πλέον, όπως θα πράξει σύντομα κι ο Γλύκος μπαίνοντας στο τελικό στάδιο πριν από την επιστροφή του, που σήμερα έκανε ατομικό μόνος του. Απών και ο Ζαμπράνο, που παντρεύτηκε μεν πριν από λίγες μέρες, αλλά η απουσία του εντάσσεται στο πλαίσιο της άδειας που είχε εξασφαλίσει για να βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις, αμφότερες στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, στις 10.30 και στις 17.30 αντίστοιχα.
Keywords
Τυχαία Θέματα