Ευχαρίστησε τους «αληθινούς» οπαδούς ο Εβρά

Ειρωνικό μήνυμα με αποδέκτες τους «πραγματικούς οπαδούς της Μαρσέιγ» έστειλε ο Πατρίς Εβρά, μετά τα τεράστια πανό με συνθήματα εις βάρος του που αναρτήθηκαν στο Βελοντρόμ την Κυριακή.

Ο σύλλογος της Μασσαλίας τιμώρησε τον Γάλλο αμυντικό επειδή κλώτσησε στο κεφάλι έναν οπαδό της ομάδας του σε επεισόδιο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με τη Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής, ο πρώτος ποδοσφαιριστής που βλέπει κόκκινη κάρτα πριν αρχίσει το ματς, άκουσε υβριστικά συνθήματα και φέρεται γενικά να είναι δυσαρεστημένος από
την κριτική που έχει ακούσει.

Η τιμωρία του είχε ως αποτέλεσμα να δει το ματς με την Καέν και τη νίκη της Μαρσέιγ (5-0) από την τηλεόραση του σπιτιού του.

Τα πανό έγραφαν: «Νόμιζες ότι είσαι πάνω από τον θεσμό της Μαρσέιγ και τους οπαδούς της. Δεν θέλουμε να φοράς τα χρώματά μας. Εβρά φύγε!».

«Σπουδαίο αποτέλεσμα απόψε παιδιά. Είμαι πολύ περήφανος για εσάς», σχολίασε μέσω Instagram ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ευχαριστώ όλους τους αληθινούς οπαδούς της Μαρσέιγ. Γίνομαι αποδέκτης πολύ μεγάλης υποστήριξης από την πλευρά τους», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα