Γκουαρντιόλα: «Ολοι μπορούν να μας νικήσουν»

Αντίθετος με όσους πιστεύουν ότι η φετινή Μάντσεστερ Σίτι είναι ανίκητη δήλωσε ο προπονητής της Πεπ Γκουαρντιόλα, επιμένοντας ότι όλες οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς στους αγώνες τους με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Η νίκη των «πολιτών» στο ντέρμπι με την Αρσεναλ την Κυριακή ήταν η 23 σε όλες τις διοργανώσεις φέτος στο αγγλικό πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον, έχουν αυξήσει τη διαφορά τους στους οκτώ
βαθμούς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ.

«Οπωσδήποτε αντίπαλος μπορεί να μας νικήσει. Αυτή είναι μία από τις θεμελιώδεις αρχές του ποδοσφαίρου. Δεν έχει σημασία το τι συνέβη στο παρελθόν. Μπορείς να νικήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και να χάσεις την αμέσως επόμενη μέρα. Ετσι είναι και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, στον αθλητισμό γενικά», επέμεινε ο Ισπανός.

«Ολοι οι άλλοι θέλουν να επικρατήσουν του πρώτου της βαθμολογίας. Η Αρσεναλ αξίζει συγχαρητήρια επειδή έκανε ό,τι μπορούσε για να τα καταφέρει. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι φέτος παλεύουμε περισσότερο για τον τίτλο από ό,τι πέρυσι», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα