Εμπρακτη στήριξη σε Λεμονή

Μόνο τυχαία δεν ήταν η χρονική στιγμή που διάλεξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να γνωστοποιήσει την απομάκρυνση των Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς, αλλά και η ημέρα που διάλεξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να βρεθεί στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Παραμονή του αγώνα με τη Γιουβέντους και ενώ απομένουν ακόμη δύο αγώνες πρωταθλήματος και ενός κυπέλλου έως τις διακοπές των Χριστουγέννων, η
ηγεσία των «ερυθρόλευκων» αποφάσισε εδώ και τα δείξει την πόρτα εξόδου σε τέσσερις παίκτες.

Ασφαλώς και ήταν αγωνιστικοί οι λόγοι της απομάκρυνσης τους. Αλλωστε και οι τέσσερις είχαν βγει από το πλάνο του Τάκη Λεμονή, ο οποίος ήθελε τη μείωση του αριθμού του ρόστερ. Αλλά δεν ήταν μόνο αγωνιστικοί οι λόγοι. Ήταν και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές πως πάνω από όλα είναι η ομάδα. Το «εγώ» δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπερισχύει του συνόλου.

Η δε παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη τη Δευτέρα το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ήταν και ένα μήνυμα στήριξης προς τον 57χρονο τεχνικό των «Πειραιωτών». Ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τον προπονητή που τον επανέφερε σε τροχιά τίτλου. Και όλοι οι παίκτες οφείλουν να πειθαρχήσουν στους κανόνες του ποδοσφαιρικού τμήματος και στις αποφάσεις του Τάκη Λεμονή.
Keywords
Τυχαία Θέματα