Σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα η διοίκηση της ΕΙΟ για τη σχολή προπονητών

Πιστή στις εξαγγελίες της η διοίκηση της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας ξεκίνησε τις ενημερώσεις της στους ομίλους όλης της χώρας για τη Σχολή Προπονητών που αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της τους πρώτους μήνες του 2018. Η αρχή έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο από την Θεσσαλονίκη και την Καβάλα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Ο.Θ.Α. έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ της Ε.Ι.Ο. και αργότερα
συγκέντρωση με τους εκπροσώπους ομίλων της Βορείου Ελλάδος και όσους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στη Σχολή. Η συνέχεια δόθηκε την Κυριακή στο Ν.Ο. Καβάλας με ομίλους της ευρύτερης περιοχής και της Θράκης.

Εκτός από τη Σχολή Προπονητών συζητήθηκαν κι άλλα θέματα που απασχολούν τους ομίλους και είναι ενήμερη η ομοσπονδία, η οποία καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων. Η συγκέντρωση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και για μία ακόμη φορά διαπιστώθηκε η στενή συνεργασία Ε.Ι.Ο. και ομίλων που οφείλεται στην αλληλοεμπιστοσύνη χρόνων.

Αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους ομίλους της Αθήνας στα γραφεία της Ε.Ι.Ο. στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με ομίλους της Περιφέρειας Νότιας Ελλάδας στον Ν.Ο Καλαμάτας. Επόμενος σταθμός θα είναι η Πάτρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα