Διπλή προπόνηση για Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος μετά την εύκολη πρόκριση στο κύπελλο θέλει να επανέλθει στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Την Δευτέρα οι "κυανόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Πλατανιά θέλοντας ένα ακόμα διπλό στο φετινό μαραθώνιο.

Έτσι οι Περιστεριώτες την Παρασκευή είχαν διπλή προπόνηση, καθώς το πρωί πήγαν στο Μαζαράκη για να κάνουν ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα πήγαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στον Ασπρόπυργο και προπονήθηκαν κανονικά με τον Νταμίρ Κάναντι να δίνει το "παρών" μετά την περιπέτεια με τους χάκερς που τον ανάγκασε να βρίσκεται στην Αυστρία από την Τετάρτη
μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο λόγος που έγινε η προπόνηση στον Ασπρόπυργο είναι οι εργασίες που γίνονται στο Μαζαράκη κάθε τέτοια εποχή με σκοπό να βρίσκεται πάντα σε άριστη κατάσταση. Όπως σε άριστη κατάσταση βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο καθώς είχανπραγματοποιηθεί βελτιωτικές εργασίες τις προηγούμενες εβδομάδες.

Στα αγωνιστικά, μοναδικό πρόβλημα για τον φιλόδοξο τεχνικό παραμένει αυτό του Μανούσου που αναμένεται να επανέλθει στη δράση με το νέο έτος λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.
Keywords
Τυχαία Θέματα