Διεκδικεί τον Νταβίντ Λουίζ η Γιούβε

Ο Νταβίντ Λουίζ είναι, σύμφωνα με τη διοίκηση της Γιουβέντους ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Μπένεντικτ Χέβεντες, αν τελικά ο Βραζιλιάνος αποχωρήσει από την Τσέλσι τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Ως γνωστόν, ο 30χρονος διεθνής μπορεί να παίξει στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή, γεγονός που μπορεί να δώσει αρκετές εναλλακτικές στον προπονητή των «μπιανκονέρι» Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Τη φυγή του Νταβίντ Λουίζ από το Στάμφορντ Μπριτζ καθιστά πιο πιθανή η ανοιχτή
αντιπαράθεσή του με τον προπονητή των Λονδρέζων Αντόνιο Κόντε μετά την ήττα από τη Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ τον περασμένο Οκτώβριο. Από τότε μετρά μόλις μία συμμετοχή, αφού είχε και έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Το κόστος μεταγραφής το εκτιμάται στα 28 εκατ. ευρώ και η Γιουβέντους θεωρείται ως πιθανότερος προορισμός. Άλλη εναλλακτική είναι όμως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον τραυματισμό του Ερίκ Μπαγί.

Το πιθανό σενάριο είναι να χρησιμοποιήσει η «Μεγάλη Κυρία» τα χρήματα που προορίζονταν για τον Χέβεντες (3,5 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό και 13 εκατ. για τη μεταγραφή συν 3 εκατ. σε μπόνους) για να τα επενδύσει στον Βραζιλιάνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα