Διαψεύδει τα σενάρια πώλησης η Σεντ Ετιέν

Οι συνιδιοκτήτες της Σεντ Ετιέν, Ρολόν Ρομεγέρ και Μπερνάρ Καϊατσό, είχαν φτάσει προ 5 μηνών μια…ανάσα από την παραχώρηση των μετοχών σε Αμερικανούς επενδυτές, με το εγχείρημα να μην ολοκληρώνεται την ύστατη στιγμή.

Στο φύλλο της Παρασκευής (28/9) η γαλλική εφημερίδα L’ Equipe αναφέρει πως οι δύο ισχυροί άνδρες των «Πράσινων» έχουν έρθει σε επαφή με μια από τις 6 πλουσιότερες οικογένειες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προκειμένου να παραχωρήσουν τις μετοχές τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ αρχικώς
το δίδυμο ζητούσε 50 εκατομμύρια ευρώ, μετά τη νέα συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που θα αποφέρει μεγαλύτερα έσοδα στις ομάδες, ανέβασε την τιμή στα 75 εκατομμύρια.

Η Σεντ Ετιέν έσπευσε να διαψεύσει τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε η γαλλική εφημερίδα. «Ο σύλλογος δεν είναι προς πώληση και δεν υπάρχει καμία επαφή με αξιόπιστους επενδυτές. Ουδείς έχει το δικαίωμα να ομιλεί εξ ονόματος των μεγαλομετόχων που έχουν ως μοναδικό γνώμονά τους, την προστασία της Σεντ Ετιέν» αναφέρουν μεταξύ άλλων με ανακοίνωσή τους οι «Στεφανουά».

⚠️ Le club n’est pas à vendre et aucun contact n’existe avec des repreneurs crédibles. Personne n’est autorisé à s’exprimer au nom des actionnaires qui ont, comme seul souci, de protéger l'#ASSE.

Keywords
Τυχαία Θέματα