«Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι» (vid)


Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε (28/9) στην κάμερα του ARIS TV και για τα παιχνίδια που προηγήθηκαν στην εβδομάδα (το παιχνίδι Πρωταθλήματος στα Γιάννινα και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ), αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί (30/9), στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Αστέρα Τρίπολης και μεταξύ άλλων, μίλησε για την αίσθηση να παίζει στο γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Είπε για τα παιχνίδια που προηγήθηκαν μέσα στην εβδομάδα: «Μια πολύ απαιτητική εβδομάδα. Η πρώτη
της φετινής σεζόν που είχε και το Κύπελλο. Στα Γιάννινα, θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Οπως και να έχει είναι ένα παιχνίδι για το παρελθόν. Εγινε κι ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που το περιμέναμε όλοι 4 χρόνια και ο κόσμος μας. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αν και το αξίζαμε πιστεύω, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά θα κρατήσω από αυτό το ματς το ότι η ομάδα κατάφερε και γύρισε ένα αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ετσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Αυτό που φτιάχνουμε παιχνίδι με παιχνίδι είναι πιστεύω η ομοιογένεια και το τακτικό μας κομμάτι. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τον επόμενο αντίπαλο του Αρη, τον Αστέρα Τρίπολης είπε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ψηλά. Εμπειρη ομάδα, έμπειροι παίκτες. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας κομμάτι, πρέπει να κάνουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής και πιστεύω ότι στο τέλος -και με τη βοήθεια του κόσμου μας που θα είναι δίπλα μας- θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Τη νίκη».

Είπε για τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν και τη διαχείριση που έγινε: «Για μένα είναι καλό που ήρθε γρήγορα ένα παιχνίδι μετά τα Γιάννινα. Γιατί ενώ είχαμε χάσει αν ξέραμε ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Σαββατοκύριακο για το επόμενο θα ήταν πιο δύσκολη η διαχείριση. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Είπε για τον Αρη: «Οταν βλέπεις ότι “χτίζεται” μια νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Από το περσινό κορμό είναι ελάχιστοι. Η ομάδα έχει πολύ ποιότητα αυτό που της λείπει η ομοιογένεια που χτίζεται με τα παιχνίδια, με τις προπονήσεις και με όσο περισσότερο ρυθμό έχει ο κάθε παίκτης. Το ίδιο κομμάτι είναι και το τακτικό. Παιχνίδια χρειάζεται η ομάδα, όσο πάει βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Απλά, να υπάρχει υπομονή. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Περιμένω μια ομάδα που θα έρθει εδώ για να χτυπήσει το παιχνίδι. Δεν είναι η ομάδα που θα καθίσει και θα περιμένει, είναι μια ομάδα που της αρέσει το παιχνίδι, της αρέσει να έχει την κατοχή. Αυτό εμάς, μας αρέσει γιατί οι ομάδες που θέλουν να παίξουνε, μας βοηθάνε και εμάς, στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και με τη βοήθεια του κόσμου, όπως είπα, θα πάμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Είπε για την αίσθηση να παίζεις σε ένα γεμάτο “Κλεάνθης Βικελίδης”: «Είναι μοναδική αίσθηση. Εγώ προσωπικά, αυτό δεν το έχω ξαναζήσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα