Δεν ζητούν αφαίρεση βαθμών Χουλτ και Κουτρουμπής

Εκδικάστηκαν τη Δευτέρα οι προσφυγές των Νίκλας Χουλτ και Γιώργου Κουτρουμπή. Οι δύο ποδοσφαιριστές απέσυραν το αίτημα για αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό, ενώ πήραν ολιγοήμερη προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματα. Πάντως επέμειναν και οι δύο στο αίτημα για απαγόρευση μεταγραφών στο σύλλογο.

Οι Πράσινοι εκπροσωπήθηκαν από τον νομικό τους εκπρόσωπο, Άλκη Παπαντωνίου και οι δύο ποδοσφαιριστές από τον δικηγόρο, Γιώργο Ζελελίδη.

Στην περίπτωση του Κουτρουμπή (κατέθεσε ως μάρτυρας και ο πατέρας του), η πλευρά του παίκτη ζήτησε άμεση απόφαση για να μπορέσει
να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει σε άλλη ομάδα, ενώ αιτήθηκε την αποπληρωμή του οφειλόμενου ποσού σε δύο δόσεις (τρεις δόσεις θέλει ο Παναθηναϊκός). Παράλληλα το Τριφύλλι έκανε ένσταση κατά του παίκτη λόγω καταχρηστικής άσκησης.

Αναφορικά με τον Χουλτ, οι Πράσινοι υποστήριξαν ότι ο παίκτης δεν είχε δικαίωμα προσφυγής, καθώς είχε κατατεθεί στο λογαριασμό του Σουηδού μπακ το οφειλόμενο ποσό, ενώ αντίθεση άποψη είχε η πλευρά του Σκανδιναβού.

Η απόφαση για τον Γιώργο Κουτρουμπή αναμένεται τα επόμενα 24ωρα, ενώ στην περίπτωση του Χουλτ, η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα