Παπαθεοδώρου: " Ίσως το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς" (Video)

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στα κανάλια Novasports για την αναμέτρηση με την Ελάν Σαλόν για την 11η αγωνιστική του Β' ομίλου στο Basketball Champions League (Τρίτη 16/01 19.30 Novasports2HD).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την Σαλόν: Παίζουμε με μια ομάδα που έχει δείξει δύο πρόσωπα φέτος είναι μια πολύ καλή ομάδα με υψηλό επίπεδο, δεν είναι εύκολο για αυτούς αφού παίζουν ε δυο διοργανώσεις για πρώτη
φορά, εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε.

Για την εικόνα της ομάδας: Η εικόνα μας είναι καλή στα τελευταία ματς, παίζουμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και θέλουμε και τον κόσμο μαζί μας για να μας ωθήσει στη νίκη, όπως γίνεται και σε αλλά παιχνίδια.

Για την διαφορά στον πρώτο αγώνα: Εμείς πρέπει να κερδίσουμε αύριο, παίζουμε με μια ομάδα που είναι σε πολύ καλό επίπεδο δεν μπορούμε να σκεφτούμε τις διαφορές. Ίσως είναι και το πιο κρίσιμο ματς που θα δώσουμε μέχρι τώρα.

Για τους τραυματίες: Το Σάββατο είχαμε αρκετούς τραυματισμούς, έχουμε αρκετές απώλειες δεν μπορώ να σας πω ποια παιδιά θα είναι και σήμερα θα δούμε ποιοι θα είναι μαζί μας για τον αγώνα.
Για το επίπεδο των παικτών: Ναι είναι σε καλό επίπεδο όλοι οι παίκτες και ο Τζάκσον που ήρθε στο τέλος και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει αρκετά στο μέλλον.

Για τους Έλληνες παίκτες: Δεν θέλω να μπω στον διαχωρισμό Ελλήνων και ξένων όλα τα παιδιά προσπαθούν πολύ και οι έλληνες και οι ξένοι, όλοι στηρίζουμε του έλληνες παίκτες τώρα που πάνε καλά όλα και το ίδιο πρέπει μα κάνουμε και όταν δεν θα τα πάνε καλά όλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα