Δεν βρίσκει λόγους για να φύγει ο Κέιν

Οι φήμες για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης επιμένουν, αλλά ανάλογη επιμονή δείχνει και ο Χάρι Κέιν, ο οποίος εξέφρασε και πάλι την αφοσίωσή του στην Τότεναμ.

Ο 24χρονος επιθετικός ανήκει στους Σπερς από την εποχή που ήταν 11 ετών και, κατά τα φαινόμενα δεν βιάζεται να αποχωρήσει.

«Στόχος μου είναι να παίξω στην Τότεναμ μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Διαθέτουμε μία φανταστική ομάδα, έναν εκπληκτικό προπονητή, εξαιρετικό προπονητικό κέντρο και σύντομα θα έχουμε και νέο γήπεδο», υποστήριξε σε συνέντευξή του στην «Bild», με αφορμή την αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ
στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Σπερς νίκησαν τη γερμανική ομάδα (3-1) στο Γουέμπλεϊ την πρώτη αγωνιστική, αλλά ο Κέιν επέμεινε ότι το ματς της Τρίτης στο Ιντούνα Παρκ θα είναι δύσκολο και έκανε ξεχωριστή αναφορά σε δύο παίκτες της Μπορούσια.

«Ο Μάρκο Ρόις και ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έχουν εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Η πίεση στην Ντόρτμουντ είναι ασφυκτική αυτή τη στιγμή, επειδή θέλουν δύο νίκες στα εναπομείναντα ματς για να προκριθούν, αλλά εμείς δεν φοβόμαστε», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα