Α - κοινώνητη δικτύωση

Στην Ελλάδα που ο γείτονας πρέπει να χάσει την κατσίκα του άμεσα, γιατί η δική μου πέθανε, ο αθλητισμός πονά σε χέρια χρηστών των σόσιαλ μίντια. Σε χέρια ανίδεων που πολλές φορές είναι επικίνδυνοι και ηθικοί αυτουργοί για γεγονότα που ούτε κατάλαβαν ότι προκάλεσαν.

Κατατρεγμένος από τη ζωή ο άλλος, χωρίς οικογένεια γιατί κανένας δεν άντεξε να είναι μαζί του στην καθημερινότητά του, μοιράζει «καρκίνους και ψόφους» δεξιά κι αριστερά! Έτσι γιατί μπορεί! Γιατί έχει έναν λογαριασμό κάπου, ο οποίος στο μυαλό του είναι άσυλο.
Οι περισσότεροι “haters” στον αθλητισμό λένε οι Αμερικάνοι ψυχίατροι, είναι οι γνωστοί… κομπλεξικοί: «γιατί μπορεί αυτός κι όχι εγώ»; Δεν μπορούν να «χωνέψουν» τα λεφτά που παίρνει ο Χ μπασκετμπολίστας και δημιουργούν ένα προφίλ μόνο για να του τα… χώνουν.

Εδώ στην Ελλάδα; Εδώ άστο, μιλάμε για το τελευταίο κατακάθι της παγκόσμιας κοινωνικής δικτύωσης. Άνθρωποι που δεν έμαθαν να γράφουν το όνομά τους, ούτε με φροντιστήριο στα παιδικά τους χρόνια, έχουν γκρίγκλις λογαριασμό και βρίζουν επί παντός επιστητού. Φυσικά αν γίνει ποτέ το… λάθος και κάποιος αθλητής, δημοσιογράφος, εισαγγελέας, ηλεκτρονικό έγκλημα κτλ τους πάρει τηλέφωνο για μια απλή σύσταση, βάζουν τα κλάματα, επικαλούνται προβλήματα υγείας, κοινωνικά, οικονομικά και γενικά ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος για να δικαιολογηθούν. Δεν υπάρχει διαφορετική από την δική τους άποψη!

Οι χούλιγκαν των πλήκτρων είναι τρεις φορές πιο επικίνδυνοι από αυτούς που πάνε στα γήπεδα. Υποκινούν χωρίς να γνωρίζουν τι μπορεί να προκαλέσουν. Κάθονται σε έναν καναπέ με ένα λαπ τοπ ή ένα κινητό και μόλις γίνει κάτι πολύ κακό, το οποίο κατά βάθος ήθελαν, θα κατηγορήσουν δίκαιους και άδικους για να προκαλέσουν νέο μπάχαλο.

Στο ΣΕΦ βούιξαν τα σόσιαλ μίντια για τον Σφαιρόπουλο μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Και τι δεν γράφτηκε; Για τον Πασκουάλ πιο πριν; Όργια, αίσχη ανακρίβειες άσχετων ανθρώπων. Και; Ο ένας κάνει παρέλαση στην Ευρωλίγκα εδώ και δυο εβδομάδες, ο άλλος συνήλθε από την «αιώνια» ήττα και αποθεώθηκε στο ΣΕΦ από κανονικό κόσμο, υπαρκτό που φωνάζει και χειροκροτάει. Όχι από πίξελς τελείες και λαμπάκια.
Keywords
Τυχαία Θέματα