Δεύτερη νίκη για τις γυναίκες στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ

Τον τίτλο του απόλυτου φαβορί στον πρώτο όμιλο στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Eurobasket 2019 με αντιπάλους, το Ισραήλ, την Πορτογαλία και την Μεγάλη Βρετανία, επιβεβαιώνει με την απόδοση της η Εθνική ομάδα γυναικών.

Μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα στην Πορτογαλία, το συγκρότημα του Κώστα Κεραμιδά, πανηγύρισε και 2η σερί νίκη, αυτή την φορά απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία, στο γήπεδο της Λυκόβρυσης, με 61 – 59. Η Ελλάδα έκανε τα εύκολα δύσκολα
στο τέλος, καθώς προηγήθηκε με 61 – 52, οι Βρετανίδες έκαναν ένα σερί 7-0 στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά τελικά έφυγαν ηττημένες από το γήπεδο.

Κορυφαία για τις νικήτριες ήταν η Ελληνο – Κύπρια Ελεάνα Χρισιτνάκη (αγωνίζεται στην Αμερική με το κολλέγιο του Μέριλαντ) αφού τελείωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους και 3 ριμπάουντ.

ΕΛΛΑΔΑ: Σταμάτη 10 (2), Χατζηνικολάου 6, Μάλτση 5 (1), Νικολοπούλου 2, Σωτηρίου 2, Σπανού 6, Φουράκη 2, Σπυριδοπούλου 2, Καλτσίδου 8, Χριστινάκη 18 (2)

Μ. ΒΡΕΤΑΝΊΑ: Πράιορ, Τζόουνς 3, Κόλινς 7, Βάντεργουαλ 2, Χάντι 9, Σίμσον 3 (1), Λίντχαμ 17 (1), Στιούαρτ 2, Φραγκμπένλε 16
Keywords
Τυχαία Θέματα