Δε μένει στα λόγια ο Τζούρτζεβιτς

Μόλις 23 ετών είναι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, με «προίκα» τα 35 γκολ που πέτυχε με την Παρτιζάν σε 45 αγώνες της περσινής περιόδου. Όμως, κάθε μεταγραφή έχει τη δική της ιστορία. Άλλος παίκτης παίρνει αμέσως τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του. Άλλος, δεν εγκλιματίζεται ποτέ στο νέο του περιβάλλον. Όμως, υπάρχουν
και εκείνες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θέλουν το χρόνο τους για να βγάλουν στο γήπεδο τον καλύτερό τους εαυτό και να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις των «Πειραιωτών».

Καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού κοντά τρεις δεκαετίες, μπορώ να θυμηθώ αρκετές περιπτώσεις παικτών οι οποίοι χρειάστηκαν κάποιους μήνες προσαρμογής. Ακόμη και ολόκληρο χρόνο ήθελε ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ηγέτη του Ολυμπιακού. Αναφερόμαστε στον Παρ Ζέτερμπεργκ, ο οποίος το 2000 άφησε την Άντερλεχτ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ωστόσο, «σπατάλησε» μία ολόκληρη σεζόν για να παίξει σύμφωνα με τις μεγάλες δυνατότητές του. Στη συνέχεια και έως το καλοκαίρι του 2003, προσέφερε πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα του Πειραιά, οι άνθρωποι της οποία σοφά σκεπτόμενοι, τον στήριξαν στην πρώτη δύσκολη χρονιά του στα μέρη μας.

Και ο Ούρος Τζούρτζεβιτς φαίνεται πως θέλει το χρόνο του για να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Μετά την εξαιρετική εμφάνισή του στην Κέρκυρα, ο Σέρβος επιθετικός είπε με δηλώσεις του στο novasports πως θα αξιοποιεί κάθε ευκαιρία που θα του δίνει ο προπονητής του, προκειμένου να αποδείξει τη χρησιμότητά του. Λίγα 24ωρα μετά, ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Κισσαμικό. Πέτυχε ένα γκολ, είχε δύο δοκάρια και στο τέλος έβγαλε μία απολύτως δικαιολογημένη τσαντίλα για το γεγονός πως η τύχη του γύρισε την πλάτη και δε σημείωσε το νικητήριο γκολ. Δεν έμεινε στα λόγια ο Τζούρτζεβιτς και άρπαξε μία ακόμη ευκαιρία από τα "μαλλιά". Τούτο είναι ίσως το μεγαλύτερο κέρδος από το ταξίδι στα Χανιά για τον Τάκη Λεμονή.
Keywords
Τυχαία Θέματα