Χρ. Σερέλης: «Η σημερινή νίκη είναι πιο σημαντική από την προχθεσινή» (video)

Ο Παναθηναϊκός ανταπεξήλθε στη… “διαβολοβδομάδα” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς πανηγύρισε δύο σημαντικότατες – εκτός έδρας – νίκες, πρώτα στο Μονακό και το βράδυ της Παρασκευής στο Μιλάνο.

Όπως σημείωσε ο συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν αμέσως με το “διπλό” στην Ιταλία: «Νομίζω ότι μετά τις εντός έδρας ήττες που είχαμε θέλαμε να ανακάμψουμε με εκτός έδρας νίκες. Η σημερινή νίκη είναι πιο σημαντική από την προχθεσινή γιατί επιβεβαιώσαμε πως είμαστε σ’ ένα καλό δρόμο και σ’ ένα καλό

momentum κι επειδή έχουμε κι άλλα εκτός έδρας παιχνίδια πολύ δύσκολα δείχνουμε πως βαδίζουμε πλέον πιο σταθερά απ’ ότι στην αρχή της σεζόν».

-Τί ήταν αυτό που θεωρείτε πως κάνατε καλύτερα σήμερα και σας οδήγησε σ’ αυτήν τη νίκη;

«Νομίζω πως ήταν η άμυνά μας στο πέντε εναντίον πέντε και στο πρώτο ημίχρονο αν ελέγχαμε καλύτερα τις transition επιθέσεις της Αρμάνι θα είχαμε μία – έστω – και μικρή διαφορά, γιατί είχαμε βάλει 41 πόντους αλλά νομίζω πως για σαράντα λεπτά στο πέντε εναντίον πέντε ήμασταν πολύ καλοί σήμερα. Από εκεί είπαμε να ξεκινήσουμε, να βγάλουμε – τουλάχιστον – ενέργεια στην άμυνα, διότι η Αρμάνι είναι μια ομάδα η οποία τον τελευταίο καιρό είναι πολύ καλή στην επίθεση, έχει καλό ρυθμό και δε θέλαμε να πάμε σε ψηλό σκορ σ’ αυτό το παιχνίδι».

-Για τον Ναν και την προσφορά του ειδικά στα τελευταία λεπτά κάθε αγώνα;

«Κοιτάξτε, όπως έχει γίνει το μπάσκετ στις τελευταίες επιθέσεις πάντα χρειάζεται ένας παίκτης που μπορεί στο ένας εναντίον ενός να μπορεί να σκοράρει και να μπορεί και να δημιουργήσει και να εκτελέσει. Ο Ναν το πολύ καλό είναι πως έχουμε άλλον έναν παίκτη ο οποίος ακόμη κι αν δεν είναι σε πολύ καλή μέρα έχει πολύ καθαρό μυαλό και δε φοβάται να πάρει την ευθύνη, υπάρχουν ο Γκος, ο Ερνάν σίγουρα πάρα πολλά παιδιά αλλά σίγουρα ο Ναν επειδή είναι κι από την αρχή της σεζόν μας έχει δώσει την ώθηση ειδικά για τέτοια ‘κλειστά’ παιχνίδια εκτός έδρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα