Χλιδή για Μαραντόνα! (photos)

Η βίλα των 20 εκατομμυρίων δολαρίων που θα φιλοξενεί τον Ντιέγκο Μαραντόνα στην Λευκορωσία και οι πλουσιοπάροχες παροχές από την Ντιναμό Μπρεστ.

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου ανέλαβε την προεδρία της Ντιναμό Μπρεστ και όπως αναφέρει η εφημερίδα της πατρίδας του Clarin, θα ζήσει ...ζωή χαρισάμενη κατά την παραμονή του στην Λευκορωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Αργεντινούς, στον Μαραντόνα παραχωρήθηκε μία βίλα 20 εκατ. δολαρίων στα προάστια του Μινσκ.

Το νέο σπίτι του pibe d' oro,
περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επτά κρεβατοκάμαρες, θερμαινόμενη εσωτερική και εξωτερική πισίνα, έργα τέχνης και μεγάλους χώρους πρασίνου.

Τον Μαραντόνα και την σύντροφό του Ρόσιο Ολίβα θα εξυπηρετούν 11 υπάλληλοι, ενώ ακριβώς δίπλα στην βίλα υπάρχει αεροδρόμιο προκειμένου να μπορεί να μεταβαίνει άμεσα στο Μπρεστ με ιδιωτικό αεροσκάφος!

Οι παροχές προς τον Αργεντινό όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς η Ντιναμό του παρέχει επίσης δύο αυτοκίνητα, μία BMW και μία Rolls Royce, αλλά και το ...τανκ με το οποίο εμφανίστηκε στην πρώτη του παρουσία στην Λευκορωσία, δηλαδή το SUV Hunta Overcomer, ειδική κατασκευή της Λευκορωσικής - Γερμανικής Sohra Group, το οποίο μπορεί να κινηθεί σε οποιονδήποτε τύπο εδάφους και η τεθωρακισμένη «έκδοσή» του ζυγίζει 3.3 τόνους!

Δείτε φωτογραφίες από την βίλα του Μαραντόνα:
Keywords
Τυχαία Θέματα