Μπρουκς: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει ό,τι έκανε στο Game 4, αγαπώ το σουβλάκι και θα έρθω στη Σαντορίνη» (video)

Ο Ντίλον Μπρουκς είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ΝΒΑ αλλά εκμεταλλεύτηκε τον πρόωρο αποκλεισμό των Χιούστον Ρόκετς και ήρθε στην Ελλάδα για να δει τον κολλητό του από τα παλιά, Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο Game 4 του ΣΕΦ την περασμένη εβδομάδα, έφερε γούρι στον Ολυμπιακό

και μίλησε στη κάμερα των καναλιών Novasports και τον Θάνο Σολούκο.

–Ντίλον, πρώτος αγώνας Euroleague για σένα;

«Ναι, πρώτος αγώνας, τρελή ατμόσφαιρα. Ήρθα εδώ για να δω τον φίλο μου, Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ένα φανταστικό παιχνίδι και ανυπομονώ να παρακολουθήσω το πέμπτο ματς. Νομίζω ότι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ήταν εξαιρετικός, ο Κάνααν έβαλε κάποια μεγάλα σουτ, ο αριστερόχειρας με το νούμερο 9 (σ.σ. Παπανικολάου) έβαλε επίσης μερικά μεγάλα σουτ. Η διαφορά συνεχώς ανέβαινε και οι ψηλοί κυριάρχησαν στη ρακέτα, κάτι που με τους Τζαμπάρι Πάρκερ και Ερνανγκόμεθ στην άλλη ομάδα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να κάνουν το ίδιο για να κερδίσουν το επόμενο ματς.

-Ντίλον αναφέρθηκες στη καυτή ατμόσφαιρα, θα ήθελες στο μέλλον ίσως να κλείσεις τη καριέρα σου εδώ στην Ελλάδα;

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω πραγματικά. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική, το φαγητό επίσης…»

-Τι φαγητό;

«Αγαπώ το σουβλάκι κοτόπουλο, τον γύρο. Το φαγητό είναι πραγματικά τόσο φρέσκο αλλά δεν ξέρω αν θα τελειώσω εδώ τη καριέρα μου. Αγαπώ το μπάσκετ, αγαπώ να μαθαίνω νέα πράγματα και αυτό το παιχνίδι μου έμαθε πολλά.»

–Τώρα η ερώτηση είναι απλή: Ποιο νησί επιλέγεις για αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα;

«Νομίζω θα επέλεγα την Σαντορίνη! Όλα τα νησιά έχουν τρομερή θάλασσα οπότε θα είναι πολύ όμορφα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα