Ιμπόρα: «Θα αντάλλασα ένα από τα Europa League μου με τον τίτλο του Conference League με τον Ολυμπιακό» (video)

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στην Άστον Βίλα (09/05, 22:00), ο πολύπειρος Ισπανός χαφ τόνισε ότι θα αντάλλασε ένα από τα τέσσερα Europa League που έχει κατακτήσει για τον τίτλο του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο που πιστεύει ότι θα κριθεί η πρόκριση.

Μεταξύ άλλων ο Βιθέντε Ιμπόρα δήλωσε πως:

Για το αν θα αντάλλασε ένα Europa League που έχει με ένα Conference League με τον Ολυμπιακό: «Φυσικά και ναι. Δεν έχει σημασία τι έχω κερδίσει ως τώρα. Θέλω να πάρουμε το τρόπαιο γιατί σημαίνει πολλά για τον σύλλογο, καθώς θα είναι το πρώτο στην Ιστορία του».

Για την Άστον Βίλα: «Ούτε εμείς ξέρουμε πως θα παίξουν οι αντίπαλοι, ούτε αυτοί πως θα παίξουμε εμείς. Ο καθένας μπορεί να εκπλήξει τον αντίπαλό του, σε οποιοδήποτε ματς. Ο Έμερι έχει μελετήσει όλες τις λεπτομέρειες, μιας και είναι εξαιρετικός προπονητής. Τον ξέρω καλά και γνωρίζω πως θα έχει δουλέψει σε όλα αυτά. Η ομάδα που θα πάει τελικό είναι εκείνη που θα δώσει τα πάντα για να το κάνει και που θα το θέλει περισσότερο. Ευελπιστώ να είμαστε εμείς αυτοί, ώστε να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας, την ιστορική στιγμή του συλλόγου».

Για τη φιλοδοξία της ομάδας να βρεθεί στον τελικό: «Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δίψα και τη φιλοδοξία μας για να βρεθούμε στον τελικό. Πιστεύω θα μας βοηθήσει ώστε να το πετύχουμε και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας».

Για το τι πρέπει να κάνουν για να μην παρασυρθούν από το αποτέλεσμα του πρώτου ματς: «Άλλο είναι να παρασυρθείς και άλλο να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα του ματς. Είναι κάτι που το πετύχαμε στην πρώτη αναμέτρηση. Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι και καλύτεροι για να προκριθούμε. Δεν χρειάζεται να παρασυρθούμε και δε θα ξεγελαστούμε».

Για το τι περιμένουν από τον Έμερι για να φέρει… τούμπα την πρόκριση: «Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Είναι ένας ημιτελικός και ο παίκτης δεν χρειάζεται κίνητρο. Ο Έμερι θα εστιάσει στις λεπτομέρειες και θα προσπαθήσει να προβλέψει τι θα γίνει στο ματς. Θα εστιάσει στην τακτική και θα αναλύσει τα πάντα, ώστε να είναι προετοιμασμένος. Είναι καλή ομάδα, αλλά το ίδιο και εμείς. Θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο από εμάς, μετά και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα