Μποζίκας στους “Playmakers”: “Θέλουμε να παίξουμε με μεγάλη ένταση και μεγάλη ταχύτητα”

Ο Γιώργος Μποζίκας αναφέρθηκε στην άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός σε Οκόμπο και Τζόουνς. Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, είπε επίσης ότι ο Ολυμπιακός δεν χαλάρωσε μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Ο τρόπος με τον οποίο μπαίνουμε στα παιχνίδια είναι καθοριστικός και ο τρόπος που παίζουμε άμυνα

είναι επίσης πολύ σημαντικός. Μετά την είδα το προηγούμενο παιχνίδι είναι πολύ εύκολο και σύνηθες φαινόμενο να χαλαρώσεις και να μη βρεις κίνητρο για να παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Πολλές φορές μετά από μεγάλες νίκες υπάρχει χαλαρότητα σήμερα δεν έγινε αυτό”.

Πρόσθεσε: “Καταφέραμε να σταματήσουμε τους δύο πρώτους σκόρερ της Βιλερμπάν. Ήμασταν πολύ αποτελεσματική σε αυτό. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ρόστερ που παίζει πολύ καλή επίθεση αλλά μπορεί να παίξει άμυνα. Σε κάθε είδος παιχνιδιού που θα μας προκύψει μπορούμε να τα ανταποκριθούμε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να παίξουμε με μεγάλη ένταση και μεγάλη ταχύτητα. Θέλουμε να είμαστε ομαδικοί και θέλουμε να δημιουργούμε σουτ με καλές προϋποθέσεις είτε αυτά είναι τρίποντα είτε αυτά είναι δίποντα όπως είδαμε την προηγούμενη αγωνιστική. Στο σκοράρισμα έχουμε κάποιους παίκτες που είναι η βάση μας αλλά όλοι μπορούν να σκοράρουν. ”.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε: “Είναι ένα παιχνίδι Euroleague. Εμείς χρειαζόμαστε για να μπούμε στα πλέι οφ 20 νίκες μίνιμουμ. Τώρα είμαστε στις 11 νίκες. Οπότε έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με 12 νίκες και να βάλουμε τις βάσεις για να ολοκληρώσουμε τον πρώτο στόχο. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε πολύ να κερδίσουμε όπως όλα τα παιχνίδια της Euroleague και όπως σε όλες τις έδρες της Euroleague”.

Keywords
Τυχαία Θέματα