"Μπορείτε να φέρετε ακόμα και 3000 φιλάθλους σας"

Εντυπωσιασμένος από το υλικό που παρέδωσε η ΑΕΚ στην κλήρωση για τον Γ' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο εκπρόσωπος της Σέλτικ, Ρόνι Χόθορν, ο οποίος αποτελεί στέλεχος της ομάδας από το 2002. Ο επικεφαλής οργάνωσης όλων των αγώνων της Σέλτικ έλεγε μεταξύ άλλων στους εκπροσωπους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στην κλήρωση: «Θα παίξουμε με μια ομάδα που διαθέτει τεράστια ιστορία στην Ευρώπη».

Κάποια στιγμή μάλιστα η συζήτησε πήγε και στην παράδοση που έχει δημιουργήσει η ΑΕΚ
κόντρα στις σκοτσεζικες ομάδες.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια, κάνατε πολύ καλή δουλειά» είπε γελώντας ο Χόθορν, όταν ενημερώθηκε από την Αγγελική Αρκάδη και τον Ανδρέα Δημάτο ότι για πρώτη φορά η ΑΕΚ έπαιξε σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας τη Ρειντζερς.

Τόσο στον εκπρόσωπο της Σέλτικ, όσο και σ' αυτή της Ροζενμποργκ (Τοβ Ντιρόγκ) η ΑΕΚ παρέδωσε αναλυτικό "booklet" με την ιστορία της ομάδας, το νέο γήπεδο, καθώς και όλα τα χρηστικά στοιχεία. Επίσης ένα usb stick με όλο το υλικό αλλά και το video που έχει ετοιμάσει εδώ και δυο χρόνια με την ιστορία της ομάδας.

Ο εκπρόσωπος της Σέλτικ έδειξε στους ομολόγους του της ελληνικής ομάδας τον χώρο που προορίζεται για φιλοξενούμενους στο Σέλτικ Πάρκ, ο οποίος μπορεί να χωρέσει περίπου 3000 φιλάθλους. Τους τόνισε μάλιστα ότι δενπρόκειται για πέταλο αλλά είναι μια από τις γωνιακές θύρες. Επίσης ρώτησε για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα μπορούν να πάρουν οι Σκωτσέζοι στο ΟΑΚΑ (θύρες 20-22) αλλά επιφυλάχτηκε για τον κόσμο που θα έχουν σε περίπτωση που περάσουν το εμπόδιο της Ρόζεμποργκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα