Μπορεί να παίξει ο Κουλιμπαλί

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, στο οποίο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Αφρικανός παίκτης εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του Μάλι, όπου διαπιστώθηκε πως είναι τραυματίας και τις τελευταίες ημέρες κάνει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ματς με την ΑΕΚ.
Αν ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν είχε ταξιδέψει στην πατρίδα του για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας και είχε δηλώσει τραυματίας, τότε δε θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αισιοδοξεί, πως ο παίκτης θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς της ερχόμενης Κυριακής. Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν τον Κουλιμπαλί να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την ερχόμενη Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του «τριφυλλιού» για το συγκεκριμένο ματς ο Αντρές Τσάβες. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει χάσει αρκετές προπονήσεις κατά το διάστημα που ήταν τραυματίας και θεωρείται ανέτοιμος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Τέλος, ο Ουζουνίδης αναμένεται να έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τους Μολέδο, Βιγιαφάνιες και Γιόχανσον.
Keywords
Τυχαία Θέματα