Υπολογίζει στον Ανσαριφάρντ ο Λεμονής

Κανονικά στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό θα τεθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος επιστρέφει την Τρίτη στην Αθήνα. Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του και τις προσεχείς ημέρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, εν όψει της αναμέτρησης με τους Βοιωτούς.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να έχει στη διάθεσή του τον Ανσαριφάρντ, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει για τον σαββατιάτικο
αγώνα πρωταθλήματος, στον τραυματία Εμενίκε, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπεν. Από εκεί και πέρα, ο Φελίπε Πάρντο αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Πέμπτη, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου, καθώς θα έχει κάνει ουσιαστικά μόνο μια προπόνηση με τους «ερυθρολεύκους», την Παρασκευή.

Τέλος, την προσεχή Πέμπτη θα απολογηθεί ο Ολυμπιακός στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA για την εισβολή δυο φιλάθλων του στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Οι Πειραιώτες ελπίζουν πως θα τους επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο και δε θα κινδυνέψει με τιμωρία η έδρα τους για το ματς με τη Γιουβέντους.
Keywords
Τυχαία Θέματα