Μπόρα ήταν και πέρασε...

Σχετικά ανώδυνα ξεπέρασε ο ΠΑΟΚ τα πολλά προβλήματα τραυματισμών παικτών, εν όψει της αυριανής (16/1) αναμέτρησης με τη Σαλόν

Με μεγάλη χαρά είδε σήμερα (15/1) ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να τελειώνει η προπόνηση του ΠΑΟΚ με όλους σχεδόν τους παίκτες του μέσα. Διότι, πριν το ξεκίνημά της, μετρούσε πέντε ονόματα στο ιατρικό δελτίο, γεγονός καθόλου βολικό κι ευχάριστο γι’ αυτόν.

Λέμε σχεδόν, γιατί ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ήταν ο μοναδικός που δεν κατάφερε να ξεπεράσει

το πρόβλημά του. Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, από τον προηγούμενο αγώνα (13/1) με τον Πανιώνιο, δεν υποχώρησαν ούτε σήμερα, οπότε δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας. Έκανε ατομικό και είναι αμφίβολο, αν είναι σε θέση να αγωνιστεί αύριο (16/1) απέναντι στη Σαλόν, στο πλαίσιο του Basketball Champions League. Αν δεν παίξει, θα είναι σημαντική απώλεια για τον ΠΑΟΚ.

Κατά τα λοιπά, οι Κόνιαρης και Γκος, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τα τελευταία 24ωρα, συνήλθαν σε μεγάλο βαθμό, οπότε πήραν μέρος κανονικά στην προπόνηση. Επομένως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, υπολογίζονται κανονικά για το αυριανό ματς.
Επιπλέον, ο Τζόουνς όπως φάνηκε σήμερα ξεπέρασε το πρόβλημα στο χέρι, το οποίο αποκόμισε από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, και ο Χαραλαμπόπουλος νιώθει καλύτερα σε ό,τι αφορά στις ενοχλήσεις των προηγούμενων ημερών στους κοιλιακούς προσαγωγούς, στο σημείο όπου τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανε επέμβαση. Και οι δύο επίσης προπονήθηκαν κανονικά σήμερα, που σημαίνει ότι υπολογίζονται για την αυριανή αναμέτρηση.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ πρόκειται να κάνει μία τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τους Γάλλους αύριο το πρωί. Σε αυτήν θα οριστικοποιηθεί ποιους υπολογίζει και ποιον ή ποιους δεν υπολογίζει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για το απογευματινό κρίσιμο ματς.


Keywords
Τυχαία Θέματα