Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση για Βράνιες, αλλά...

Η Άντερλεχτ έδωσε επίσημη μορφή στο ενδιαφέρον της για τον Όγκνιεν Βράνιες, αφού σήμερα (15/1) το απόγευμα κατέθεσε πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Βόσνιου αμυντικού. Η πρόταση αφορούσε σε δανεισμό του ποδοσφαιριστή ως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς απ' την πλευρά του βελγικου συλλόγου. Οι άνθρωποι της Ένωσης δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το ποσό που πρόσφερε η Άντερλεχτ και για τον λόγο αυτό απορρίφθηκε η συγκεκριμένη
πρόταση.

Το γεγονός αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι μπαίνουν τίτλοι τέλους στο ενδεχόμενο μετεγγραφής του Βράνιες στην ομάδα του Βελγίου. Η Άντερλεχτ θέλει τον 28χρονο άσο του Δικεφάλου και αναμένεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση μέσα στις επόμενες μέρες. Τα πάντα θα εξαρτηθούν τόσο από το ύψος της πρότασης που (λογικά) θα κατατεθεί, όσο και από την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στις Βρυξέλλες και στην ομάδα του Χάιν Βανχέζεμπρουκ.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την πρόταση της Άντερλεχτ να περιλαμβάνει ποσό 250 χιλ. ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη ως το καλοκαίρι και στη συνέχεια 1,5 εκ. ευρώ σε δύο δόσεις για την αγορά των δικαιωμάτων του.
Keywords
Τυχαία Θέματα