Μπλατ: "Είμαι αφιερωμένος 100% πλέον στον Ολυμπιακό" (video)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών novasports για το παιχνίδι που έρχεται με την... αγαπημένη του Μακάμπι, για το παιχνίδι με την Αρμάνι που έμεινε πίσω, αλλά και για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του στην συνέχεια.

Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι: "Δεν είναι η πρώτη μου φορά που παίξω αντίπαλος της Μακάμπι. Είναι αλήθεια ότι με αυτή την ομάδα είχα μια πολύ καλή ιστορία, έχω φίλους στον οργανισμό και γενικά πέρασα πολλά. Πλέον όμως, είμαι
στον Ολυμπιακό κι εκεί έχω καταθέσει το 100% της δουλειάς μου τώρα".

Για τον έρωτα και την αγάπη: "Προτιμώ να είμαι ερωτευμένος παρά να έχω ερωμένη. Ο Ολυμπιακός πλέον είναι η αγάπη μου, θα χαρώ που θα δω αγαπημένους φίλους από την Μακάμπι αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα μου".

Για την βελτίωση της Μακάμπι: "Σίγουρα είναι μια ταλαντούχα ομάδα, με μέγεθος και αθλητικότητα. Τους ενδιαφέρει να παίζουν καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου και αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή".

Για την ήττα από την Αρμάνι: "Μετά από το παιχνίδι με την Αρμάνι παίξαμε ένα ακόμα για την ελληνική λίγκα και αντιδράσαμε πολύ σωστά. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ μεγάλη και πολύ δύσκολη διοργάνωση. Στη σεζόν θα έρθουν και ήττες. Είμαστε μια ομάδα που ακόμα χτίζεται, θα έλεγα ότι είμαστε πιο κοντά στην εικόνα των δύο πρώτων αγωνιστικών παρά της τρίτης".

Για τον ρυθμό του παιχνίδι με την Μακάμπι: "Στο μπάσκετ η ομάδα που σκοράρει περισσότερους πόντους κερδίζει Θυμηθείτε πως παίξαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια και πόσο καλά πήγαμε επιθετικά. Με Αρμάνι είχαμε άσχημα ποσοστά στο τρίποντο και άσχημα ποσοστά στις βολές, από εκεί μόνο χάσαμε περίπου 30 πόντους. Πρέπει να κάνουμε καλύτερα αυτά που δεν κάναμε και να έχουμε καλύτερο επιθετικό ρυθμό".
Keywords
Τυχαία Θέματα