Τελειώνει ο Σκίμπε

Ραγδαίες εξελίξεις στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καθώς όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει υπομονή στην ΕΠΟ. Η πίεση από πολλές πλευρές ήταν μεγάλη γιααλλαγή στην τεχνική ηγεσία και μετά από ραντεβού του Σκίμπε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένο φαίνεται πως οι δύο πλευρές οδεύουν σε οριστικό διαζύγιο.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Γερμανό να αξιώνει το μισό συμβόλαιο (για τον πρώτο χρόνο), κάτι στο οποίο ο Βαγγέλης Γραμμένος αναμένεται να είναι σύμφωνος.

Στους κόλπους της Ομοσπονδίας υπάρχει "πολυφωνία"
και η επόμενη μέρα στην Εθνική Ελλάδος δεν είναι ξεκάθαρη. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ενεργοποίηση του Άγγελου Αναστασιάδη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στα προκριματικά του EURO η Εθνική θα πορευτεί με τον έμπειρο τεχνικό.

Οι πληροφορίες ακόμα βγαίνουν με το σταγονόμετρο, ωστόσο ιδιαίτερα κρίσιμο αναμένεται το ΔΣ της ΕΠΟ το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και εκεί θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε και ανακοινώσεις. Μείνετε συντονσιμένοι στο novasports.gr για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα