Μπίσεσβαρ: “Η τρέλα γύρω από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι απαράμιλλη” (vds)

Ο Ντιέγκο Μπίεσεβαρ έπαιξε για 7 σεζόν στον ΠΑΟΚ -με μόνο διάλειμμα το β’ μισό της σεζόν 2020-2021- όταν είχε πάει δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Σε αυτά τα χρόνια με τον ΠΑΟΚ έκανε, συνολικά, 266 παιχνίδια και πέτυχε 30 γκολ

Ο Μπίσεσβαρ έδωσε συνέντευξη στην Ολλανδία, μίλησε -και- για τη Φέγενορντ, την ομάδα από όπου άρχισε την καριέρα

του και κάποια στιγμή του ζήτησαν να συγκρίνει το “Ντε Κάιπ” την έδρα της Φέγενορντ, με την Τούμπα. Η απάντηση που έδωσε ο Μπίσεσβαρ ήταν χαρακτηριστική. “Ποιο Ντε Κάιπ; Σαν την Τούμπα δεν έχει”. 

Για τη σεζόν με το ντάμπλ και το αήττητο Πρωτάθλημα, είπε: “Ποτέ άλλοτε δεν είχα τέτοιο συναίσθημα όταν πήγαινα σε αγώνες όπως εκείνη την σεζόν. Δεν αναρωτιόμουν αν θα κερδίζαμε στα ματς, απλά σκεφτόμουν πόσα γκολ θα βάζαμε ξανά”. 

Για την ατμόσφαιρα στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε: “Έχω παίξει αρκετά κλασικά ντέρμπι στην Ολλανδία, αλλά δεν μπορούν να ταιριάξουν με αυτό που είναι στην Ελλάδα. Ο ήχος του Ντε Κάιπ πάει δύο φορές στην Τούμπα. Η τρέλα γύρω από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι επίσης απαράμιλλη. Για παράδειγμα, ο τελικός του κυπέλλου έπρεπε να παιχτεί σε ουδέτερο έδαφος, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ωστόσο, δεν λήφθηκε επαρκώς υπόψη ο κόσμος και η αγάπη για τον σύλλογο. Κοιμόμασταν στο ξενοδοχείο και πήγαμε με το λεωφορείο για το γήπεδο. Δεν ήξερα τι έβλεπα! Υπήρχαν περισσότεροι από 10.000 οπαδοί που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο δρόμο, με ουρές δεκάδων χιλιάδων αυτοκινήτων. Δεν μπορούσαμε να πάμε περαιτέρω με το λεωφορείο. Κατεβήκαμε από το λεωφορείο και μας πήγαν στο γήπεδο με μικρά φορτηγάκια”. 

Σε ερώτηση για τα επεισόδια στο ελληνικό Πρωτάθλημα είπε: “Η αστυνομία εκτόξευε τακτικά δακρυγόνα έτσι ώστε να έκλαιγα στο γήπεδο. Ένας αναπτήρας όπως αυτός που πέταξαν στον Κλάασεν είναι πολύ φυσιολογικό στην Ελλάδα. Το να κάνεις ένα καλό κόρνερ είναι αδύνατο. Παίζεις γρήγορα για να ξεφύγεις, όχι για να σημαδέψεις το κεφάλι κάποιου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα