Μπέλιγχαμ: Πήρε μεταγραφή και ο αδελφός του!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έκανε και τυπικά το μεγάλο βήμα από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Άγγλο μέσο να υπογράφει εξαετές συμβόλαιο στους «μπλάνκος» και να ανακοινώνεται σήμερα.

Ωστόσο, ο 19χρονος διεθνής δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής της οικογένειας που έκανε μεταγραφή!

Ο μικρότερος αδελφός του, Τζόουμπ Μπέλιγχαμ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σάντερλαντ, με τις «Μαύρες Γάτες» να οριστικοποιούν την απόκτησή του από τη Μπέρμιγχαμ Σίτι την ίδια ημέρα που ο …big brother

σφράγισε τυπικά τη μετακόμιση στη Μαδρίτη!

A star in the making.

We can’t wait to see you, Jobe #SAFC

— Sunderland AFC (@SunderlandAFC) June 14, 2023

Ο νεότερος Μπέλιγχαμ, είναι μεσοεπιθετικός και προέρχεται από τις Ακαδημίες των «μπλε» του Μπέρμιγχαμ, όπως άλλωσε και το νέο αστέρι της Ρεάλ.

Ο Τζόουμπ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο εκεί σε ηλικία 6 ετών, έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2022 και είχε συνολικά 24 συμμετοχές στον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ.

Ο διεθνής με τη Νέων της Αγγλίας, ελπίζει να βοηθήσει πλέον τη νέα του ομάδα να διεκδικήσει την πολυπόθητη επάνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μπέρμιγχαμ, θα εισπράξει περίπου 1.75 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Σίγουρα όμως θα έχει προβλέψει για την περίπτωση που ο Τζόουμπ διαγράψει πορεία ανάλογη με αυτή του αδελφού του, ο οποίος φέρνει ακόμα χρήματα στα ταμεία του «Σεντ Άντριους»!

Η Σίτι, είχε πουλήσει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ αντί 30.1 εκατ. ευρώ το 2020, στην ακριβότερη μεταγραφή 17χρονου στην ιστορία.

Ωστόσο η αγγλική ομάδα εισέπραξε ακόμα περισσότερα χρήματα από μπόνους συμμετοχών και στόχων που είχαν προβλεφθεί στη συμφωνία με τη Ντόρτμουντ, ενώ είχε και ποσοστό μεταπώλησης 5%, το οποίο είναι σεβαστό, καθώς η μεταγραφή του στη Ρεάλ μπορεί να φτάσει και τα 134 εκατ. ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα