Πάμπλο Γκαρσία: “Θέλω να πάω εκεί που με αγαπάνε!”

Αινιγματικός για το προπονητικό του μέλλον εμφανίστηκε σήμερα (14/6) ο Πάμπλο Γκαρσία, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Ο κόσμος των σπορ” της ΕΡΤ3, στο περιθώριο των μαθημάτων που κάνει αυτό το διάστημα για να πάρει το δίπλωμα UEFA Pro. Σε ερώτηση σχετικά με το τι σκέφτεται επαγγελματικά να κάνει την ερχόμενη σεζόν, ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ

Β απάντησε ότι… “θέλω να πάω εκεί που με αγαπάνε!”

Αρχικά, μίλησε για τον μεγάλο του… καημό ότι λείπει πολλά χρόνια από την πατρίδα του. Είπε σχετικά: “Είμαι πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Πολλά χρόνια στην Ισπανία, δύο στην Ιταλία, 16 εδώ στην Ελλάδα. Είναι σαν να μην έχω… σπίτι! Το σημαντικό, όμως, είναι οι σχέσεις που δημιουργείς με τους ανθρώπους».

Και μιας και μίλησε για σπίτι, ρωτήθηκε ποιο θα είναι το επαγγελματικό του σπίτι την ερχόμενη σεζόν. Απάντησε με δόση χιούμορ: “Για τώρα μένω στη Θέρμη! Θα δούμε που θα πάω αύριο. Το σημαντικό είναι να έχεις σωστούς ανθρώπους δίπλα σου. Να αφήνεις κάτι καλό πίσω και να είσαι πάντα δίκαιος. Αυτός είναι ο Γκαρσία. Απλός άνθρωπος. Θέλω να πάω εκεί που με αγαπάνε! Πάντα εκεί ήμουν. Η καρδιά μου λέει ότι είμαι πολλά χρόνια εδώ στην Ελλάδα, έχω πολλούς φίλους. Φίλους έχω και στην Ισπανία. Θα δούμε”.

Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση να τεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ ως προπονητής, είπε: “Πρέπει να ξεχωρίσουμε τι είναι αντίπαλος… Ο αντίπαλος είναι στο γήπεδο για 90 λεπτά”.

Κι όταν ρωτήθηκε ευθέως, αν πρόκειται να είναι σε πάγκο ομάδας της Super League (ακούγεται το όνομά του για τον Πανσερραϊκό), έκανε… ντρίπλα: “Θα φανεί… Αύριο, μεθαύριο, του χρόνου… Θα ξέρουμε!”

Keywords
Τυχαία Θέματα