Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι θέλει απαντήσεις

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως η Μπαρτσελόνα θέλει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League και συμπλήρωσε πως οι πιθανότητες πρόκρισης στις αναμετρήσεις με τη Νάπολι είναι μοιρασμένες.

Αρχικά, ο Τσάβι δήλωσε: «Θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά, έχουμε τις προϋποθέσεις για να κάνουμε μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να μιλήσουμε στο γήπεδο. Η Νάπολι άλλαξε προπονητή με εντυπωσιακό τρόπο και θα έχουν σίγουρα τους λόγους τους. Πρόκειται για έναν

προπονητή που έχει δουλέψει ήδη εκεί. Δεν είναι εύκολο να προετοιμάσουμε το ματς με αυτή την αλλαγή προπονητή αλλά θα πρέπει να δείξουμε προσωπικότητα, σε άμυνα και επίθεση, επειδή θα παίξουμε κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας. Οι Πολιτάνο, Όσιμεν και Κβαρατσχέλια συνθέτουν μία μεγάλη επίθεση, είναι παίκτες πρώτου επιπέδου».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θα είναι 50-50 το ζευγάρι. Εμείς πήραμε την La Liga και εκείνοι το σκουντέτο, η σεζόν μας όπως η δική τους είναι περίεργη. Εμείς δεν παίζουμε γιανα κλείνουμε στόματα, αλλά για τους οπαδούς και όποιον θέλει να πηγαίνει καλά ο σύλλογος. Δεν υπογράφουμε για την ισοπαλία. Την Τετάρτη δε θα εστιάζουμε στην κριτική ή στις αδικίες αλλά στα προημιτελικά, έναν στόχο που δεν πετυχαίνουμε εδώ και δύο χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα