Rio Open: Τραυματίστηκε και εγκατέλειψε ο Αλκαράθ (vid)

Μόλις 18 λεπτά διήρκησε η παρουσία του Κάρλος Αλκαράθ στο Rio Open, με τον περσινό φιναλίστ και Νο2 του κόσμου να εγκαταλείπει την αναμέτρηση κόντρα στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο μετά το 2ο game του αγώνα λόγω τραυματισμού κι ενώ οι δύο παίκτες είχαν κατακτήσει από ένα game (1-1). 

Así le había quedado el tobillo a Carlos Alcaraz después de doblárselo en apenas el segundo punto

del partido. Era una pelota. #RiodeJaneiro pic.twitter.com/EoLfHo9yBO

— Sebastián Torok (@sebatorok) February 21, 2024

Συγκεκριμένα ο Ισπανός προσπάθησε να απαντήσει σε ένα βαθύ χτύπημα του Μοντέιρο και σε μια φάση που έμοιαζε με αυτήν του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του 2022 του Roland Garros απέναντι στον Ράφα Ναδάλ, ο Αλκαθάρ γλίστρησε με αποτέλεσμα να του γυρίσει ο αστράγαλος και στη συνέχεια να αποχωρήσει από την αναμέτρηση. 

Alcaraz ankle roll on the second point of the match #RioOpen pic.twitter.com/eWdImlxd4Z

Tennis Channel (@TennisChannel) February 21, 2024

Αυτό που μένει να δούμε είναι η σοβαρότητα του τραυματισμού καθώς για τον 20χρονο, καθώς εκτός από το παιχνίδι επίδειξης σε λίγες ημέρες (3/3) στο Λας Βέγκας κόντρα στον Ναδάλ, σε περίπου 10 μέρες θα πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Indian Wells. 

Ο Μοντέιρο στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Φελίπε Μελιγκένι Άλβες, ο οποίος νωρίτερα σημείωσε την πρώτη ATP νίκη στην καριέρα του επικρατώντας του Πέδρο Κατσίν με 6-2, 3-6, 6-3. 

RIO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-5h)

The post Rio Open: Τραυματίστηκε και εγκατέλειψε ο Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα