Μπαρτσελόνα – Τζιρόνα 2-4: Δεν αστειεύεται (highlights)

Πρώτο ημίχρονο με τρελό ρυθμό, μόλις τρία φάουλ και φάσεις και στις δύο εστίες.

Η Τζιρόνα στο ημίχρονο έσπασε ένα ρεκόρ στην ιστορία της. Στα έξι προηγούμενα παιχνίδια συνολικά είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ απέναντι στην Μπαρτσελόνα για 14 λεπτά.

Στο πρώτο ημίχρονο έφτασε τα 15.

Προηγήθηκε με τον Ντόβμπικ (12′) σε μια τέλεια αντεπίθεση για να ισοφαρίσει γρήγορα ο Λέβαντοβσκι μετά από κόρνερ του Ραφίνια (19′).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Τζιρόνα πήρε τον έλεγχο και προηγήθηκε ξανά με την ατομικη προσπάθεια του Μιγκέλ (40′).

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με την Μπαρτσελόνα

να έχει τον έλεγχο αλλά να απειλεί κυριως με μακρινά σουτ, εύκολα για τον Γκασανίγκα.

Όταν άρχισαν οι αλλαγές, άλλαξε και ο ρυθμός. Η Μπαρτσελόνα έχασε την καλύτερη ευκαιρία της με τον Γκιουντογκάν (68′) και η Τζιρόνα πήγε στο 1-3 με τον Βάλερι (80′).

Το φινάλε θρίλερ με τον Γκιουντογκάν να μειώνει σε 2-3 στις καθυστερήσεις (90+2) και τον Λεβαντόβσκι να χάνει απίστευτη ευκαιρία για το 3-3 (90+3).

Τελικά το ματς έληξε 2-4 με τους φιλοξενουμενους να βγαίνουν ξανά μπροστά και να σκοράρουν με τον Στουάνι (90+5) για να στήσουν το δικό τους τρελό πάρτυ για την πρώτη νίκη της ιστορίας τους απέναντι στην Μπαρτσελόνα και την άνοδο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μπαρτσελόνα: Πένια – Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν (65′ Μπαλντέ), Κανσέλο – Ντε Γιόνγκ, Γκιουντογκάν, Πέδρι (80′ Φερμίν) – Φέλιξ (65′ Γιαμάλ), Ραφίνια (65′ Φεράν), Λεβαντόβσκι

Τζιρόνα: Γκασανίγκα – Κόουτο (78′ Βάλερι), Έρικ, Λόπεθ, Μπλιντ, Μιγκέλ – Τσιγκάνκοφ (78′ Πόρτου), Μαρτίν (87′ Σολίς), Αλέις Γκαρθία, Σάβιο – Ντόβμπικ (73′ Στουάνι)

Keywords
Τυχαία Θέματα