Μπακς: Ο Γιάννης αισθάνεται τη βελτίωση των “ελαφιών” (vid)

Μπακς: Ο Γιάννης αισθάνεται τη βελτίωση των “ελαφιών” (vid)tnalΚυρ, 03/14/2021 - 12:40

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως οι Μιλγουόκι Μπακς βελτιώνονται από αγώνα σε αγώνα και πως ο ίδιος αισθάνεται αυτή τη βελτίωση. Ο Έλληνας παίκτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 125-119 των “ελαφιών” επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ενώ αναφέρθηκε και στις μονομαχίες του με τον Ράσελ Ουέστμπερουκ.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Κάποιες φορές πρέπει να αντιμετωπίσεις δυσκολίες για να κερδίσεις.

Ήταν σπουδαίο που αντιδράσαμε και παίξαμε σωστά και σαν ομάδα. Νιώθω πως βελτιωνόμαστε και παρότι δεχτήκαμε 119 πόντους, μου άρεσε ο τρόπος που παλέψαμε στην άμυνα”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στον Ράσελ Ουέστμπρουκ: “Ο Ουέστμπρουκ είναι πολύ σκληρός αντίπαλος. Κάναμε αρκετά καλή δουλειά, αλλά έβαλε πέντε τρίποντα. Απέναντι σε τέτοιους παίκτες, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους δυσκολέψεις με την άμυνά σου. Θα υπάρξουν μέρες που ένας παίκτης θα σου βάλει 35, 40 ή 50 πόντους, αλλά σε τόσο κλειστά παιχνίδια αυτό που μετρά είναι να βάλεις μια άμυνα ή να εκτελέσεις σωστά μια επίθεση στο τέλος για να κερδίσεις”.

Το σχετικό βίντεο: 

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως οι Μιλγουόκι Μπακς βελτιώνονται από αγώνα σε αγώνα και πως ο ίδιος αισθάνεται αυτή τη βελτίωση. Article publish on Κυρ, 03/14/2021 - 12:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα