ΑΕΚ: Θέλει "τρίποντο" για... καλά Play Off (pics, vids)

ΑΕΚ: Θέλει "τρίποντο" για... καλά Play Off (pics, vids)gvasilioΚυρ, 03/14/2021 - 11:11

Η ΑΕΚ κλείνει την κανονική περίοδο στον Βόλο και θέλει να επιβεβαιώσει την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει εκτός έδρας, μπαίνοντας με πλεονέκτημα στα Play Off.

Μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο η

ΑΕΚ μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και αυτό το αποδεικνύουν οι αριθμοί της, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 26 βαθμούς, έναν πίσω από τον Ολυμπιακό

Εκτός έδρας πετάει, εντός “βουλιάζει”

Σε 12 ματς μακριά από το ΟΑΚΑ η Ένωση έχει 26 βαθμούς, με 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες εντός λεκανοπεδίου από Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Η κανονική περίοδος για την ΑΕΚ κλείνει στον Βόλο εκεί όπου μέχρι το πιο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου μετρούσε μόνο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.
 



Βέβαια, η συγκεκριμένη ήττα ήταν ένα καλό μάθημα για Χιμένεθ και παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει την Κυριακή να αποδείξουν ότι πήραν το μάθημά τους και να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς που θα τους δώσουν σημαντικό προβάδισμα για τη δεύτερη θέση.

Δείτε επίσης όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Θα ήταν ιδανικό σενάριο για την ΑΕΚ να μπει στα play off με ψυχολογία και βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες της, αλλά για να συμβεί αυτό οφείλει να πάρει το τρίποντο κόντρα στην εξαιρετική ομάδα του Άνχελ Λόπεθ. 

Επιστροφές και επιλογές για Χιμένεθ

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΚ, αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Μανόλο Χιμένεθ δεν συμπλήρωσε 20αδα. Ο Ισπανός τεχνικός όμως είδε παίκτες να επιστρέφουν από τιμωρία και από τραυματισμό και αυτομάτως οι επιλογές του αυξήθηκαν. 

 

Δείτε επίσης όσα δήλωσε ο Μάριο Μιτάι.

Ένα πιθανό σχήμα είναι το ορθολογικότατο 4-2-3-1, με τον Χιμένεθ να βάζει κάτω από την εστία τον Αθανασιάδη, δεξιά τον εξαιρετικό με τον Απόλλωνα, Νταντσένκο, αριστερά ο Μιτάι είναι μια επιλογή, όμως ο Ισπανός κόουτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει κάποιον άλλον και στο κέντρο της άμυνας, λογικά θα παραμείνουν οι Λάτσι, Σβάρνας. Στη μεσαία γραμμή Σιμάνσκι, Σάκχοφ θα είναι τα αμυντικά χαφ, ο Μάνταλος μπροστά τους, δεξιά ο Λιβάι Γκαρσία, αριστερά ο Αλμπάνης και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ. 

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Λόπες, ο ανέτοιμος Μπακάκης και οι Τσιγκρίνσκι, Τάνκοβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ολιβέιρα: "Δεν είναι ώρα για το συμβόλαιό μου, αλλά για νίκη επί του Βόλου" (vid) The EXPERTS Submitted by gvasilio on Κυρ, 03/14/2021 - 10:00 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OLIVEIRA_AEK_130321.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off On Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την αποθεραπεία του, την κατάστασή του, το μέλλον του, τα Play Off και τον Βόλο.  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο gvasilio On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η ΑΕΚ κλείνει την κανονική περίοδο στον Βόλο και θέλει να επιβεβαιώσει την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει εκτός έδρας, μπαίνοντας με πλεονέκτημα στα Play Off. Article publish on Κυρ, 03/14/2021 - 11:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα