Μπακς: Απόλυτα ευχαριστημένος ο Γιάννης

Μπακς: Απόλυτα ευχαριστημένος ο Γιάννης tnalΣάβ, 04/03/2021 - 13:52

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 127-109 των Μιλγουόκι Μπακς επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στο ρεκόρ πόντων για την εφετινή σεζόν που έκανε στο συγκεκριμένο ματς, καθώς σημείωσε 47 πόντους. 

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: “Απλώς έπαιζα σκληρά, προσπαθώντας να ζήσω τη στιγμή

και να πάρω τη σωστή απόφαση. Κάποιες στιγμές αυτό θα λειτουργήσει, κάποιες άλλες όχι. Σήμερα ήταν μία από τις βραδιές που ευστοχείς σε ό,τι σουτ και να πάρεις και ό,τι κάνεις, πιάνει. Προσπαθώ απλώς να έχω το ίδιο σκεπτικό και να μένει επιθετικός, παίρνοντας τη σωστή απόφαση για εμένα και την ομάδα μου”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Το Πόρτλαντ είναι μία δυνατή ομάδα και λέει πολλά για την ομάδα μας ότι νικήσαμε σε αυτή την έδρα για δεύτερη σερί σεζόν. Δείχνει ότι ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε και το κάναμε ενωμένοι. Παίξαμε απλό μπάσκετ, ψάχναμε τη σωστή απόφαση, βρίσκαμε τον ελεύθερο συμπαίκτη και μαρκάραμε στην περιφέρεια, ρίχναμε σώματά πάνω τους και χέρια. Θέλαμε να το κάνουμε δύσκολο για τους Λίλαρντ και Μακ Κόλουμ”.

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης των “ελαφιών” τόνισε: “Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον. Απλώς προσπαθείς να παίξεις και ελπίζεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ζήσω τη στιγμή, να παίξω σωστά και όταν τελειώσει το παιχνίδι απλώς βλέπω τον αγώνα και σκέφτομαι τι βραδιά είχα”.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 127-109 των Μιλγουόκι Μπακς επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Article publish on Σάβ, 04/03/2021 - 13:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα