Μπάγερν Μονάχου: Ο Νόιερ επιστρέφει

Δέκα μήνες μετά το κάταγμα στο πόδι κατά την διάρκεια των Χειμερινών διακοπών του, ο Μάνουελ Νόιερ μοιάζει έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα για την Μπάγερν Μονάχου.

Το ιατρικό τιμ των Βαυαρών έδωσε το ΟΚ και ο Νόιερ ίσως δώσει το παρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάιντς αυτή την αγωνιστική, όλα εξαρτώνται από τον προπονητή Τόμας Τούχελ και την συζήτηση που θα έχει με τον παίκτη του.

Πάντως ο Τούχελ προ δύο εβδομάδων είχε δηλώσει πως αν νιώθει έτοιμος ο Νόιερ

θα παίξει άμεσα. Αυτή η εβδομάδα κύλησε με προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους δύο τερματοφύλακες Σβεν Ούλραϊχ και Ντάνιελ Πέρετζ ενώ συμμετείχε και στις προπονήσεις της δεύτερης ομάδας για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την φυσική του κατάσταση και την αγωνιστική ετοιμότητα.

Ο 37χρονος Νόιερ αγωνίστηκε τελευταία φορά με την Μπάγερν στις 12 Νοεμβρίου του 2022 στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στην Σάλκε. Έκανε δύο εγχειρήσεις λόγω του κατάγματος που υπέστη στο πόδι ενώ έκανε σκι στις διακοπές του. Στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στην γάμπα λόγω του κατάγματος και για αυτό ακόμη δεν έχει επιστρέψει στα γήπεδα αλλά όλα δείχνουν ότι έφτασε η ώρα της επιστροφής και η Μπάγερν σίγουρα έχει ανάγκη τον καλό Μάνουελ Νόιερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα